НИСУ ПРОНAШЛИ КРТИЦУ: СНС ботови добијају плате од 200 евра из донација Емирата за поплаве!


Како Телепромптер.рс сазнаје од извора из Интернет тима Српске напредне странке, највернији ботови добијају плате у износу од 200 евра. Како каже наш извор, плате ботова исплаћују се из донација Уједињених Aрапских Емирата које су биле намењене за обнову поплављених подручја!

Шеф ботова Славиша Мићановић и заменик шефа ботова Симо Чулић

Хитан састанак Интернет тима Српске напредне странке одржан је прошле недеље у просторијама централе СНС-а. Састанак је сазван како би се пронашла кртица која је редакцији Телепромптер.рс достављала поверљиве податке о бот програму “Фортресс”. Како каже наш извор, главешине ботова нису успеле да пронађу кртицу.

– Стално су причали како су пронашли кртицу. Међутим, то се испоставило као потпуно нетачна информација, тако да они само настављају да лутају у мраку. Или ће оптужити некога, чисто да се оперу код Вучића, пошто је берберин из Лознице пред сменом због цурења информација, прича наш извор из Интернет тима СНС-а.

Шеф ботова, Славиша Мићановић пред отказом!

Извор додаје да је главни кривац за хаковање и обарање портала Телепромптер.рс Ненад Гледовић, творац СНС бот програма “Валтер”, “СкyНет” и “Фортресс”. Међутим, истрага хаковања портала Телепромптер.рс, покренута по службеној дужности, сада је у рукама Сектора за високотехнолошки криминал при Министарству унутрашњих послова.

Наш огорчени извор из СНС додаје да највреднији ботови, који нису добили државни посао, добијају плате у износу од 200 евра. Новац за плате ботова издвојен је из донације Уједињених Aрапских Емирата за обнову поплављених подручја!

– Ово је само мали додатак на целу ону причу, односно нова информација коју сам сазнао, а везана је за плаћање ботова. Наиме, најбољих 30 – 40 ботова, који од странке нису добили посао, добијају по 200 евра зато што пишу коментаре. Паре добијају ковертирано, од Мићановића лично. Он их позива једног по једног код себе у канцеларију и захваљује им се за све што раде за странку и даје им коверту као награду од лидера СНС Aлександра Вучића. Најжалосније од свега је што су такву ситуацију имали након мајских попалве и што су део паре који је био намењен за поплављења подручја проследили као плату ботовима. Те паре су добили из УAЕ. Баш ме занима како ће фризер успети ово да објасни осталим ботовима који раде бесплатно, закључује наш извор.

Причитај: Ове поруке СНС ботови нису желели да прочитате (ФОТО)

Подсетимо да је лист “Данас” раније објавио да се саветничке услуге Тонија Блера финансирају из донација УAЕ. Изгледа се арапске донације користе за финансирање свега онога од чега грађани Србије немају никакве користи. Неко ће тај новац једном морати да врати, а зна се ко је тај неко – ми, обични народ!

Фризер Мићановић

Извор. Телепромптер


Напиши коментар