Нов риалити шоу „Пинка“: „Седнице Владе“, прва епизода у Колубарском копу (видео)


Влада Србије одржала је седницу у копу Тамнава рударског басена Колубара, а цео „догађај“ директно је преносила телевизија Пинк. Премијер Александар Вучић поручио је, поводом годину рада дана Владе, да ће свако ко жели да остане у њој морати да буде у „непрестаној акцији“.

vlada u kopu jutjub ОНИ РАДЕ У РУДНИКУ: Седница Владе одржана у колубарском копу?! (ВИДЕО)

„Одговорност и рад су кључне речи за све министре у Влади. Наш посао је непрестана акција“, казао је Вучић на свечаној седници Владе која се одржава на копу Тамнава.

Он је поручио да Влада нема права на непрестане жалопојке и изговоре, већ да радом треба да иде ка циљу и бољитку.
„Осуђени смо на најтеже ствари и у спољној политици и у елементарним непогодама, али смо осуђени и да успемо. Ако станемо Србија више неће да крене – не желим више да чујем не могу и не знам, нама изговори и нису потребни и нико нема право на изговоре“, рекао је премијер.

Вучић је објаснио је да је одлука да седница буде одржана у Колубарском басену донета јер је то место „где смо се борили са поплавом, стањем које је затекла Влада када је почела да ради“.

„Земља је била у води до гуше, стање у којој смо је затекли када смо преузели Владу“, казао је Вучић додајући да је Влада тешко и напорно радила.

Колубара је, казао је, симбол онога кроз шта смо прошли у протеклих 12 месеци.

Извор: Танјуг / Правда


Напиши коментар