Претучен Саша Миленић, професор и функционер Заједно за Шумадију


imagesФункционер странке у реоснивању Заједно за Шумадију Саша Миленић претучен је нешто пре 19 часова у близини Прве крагујевачке гимназије у којој ради као професор.

Директор службе Хитне помоћи Aлександар Кличковић Тањугу је изјавио „да је Миленић задобио неколико удараца у пределу главе и носа, као и да је колима Хитне помоћи превезен у Ургентни центар“.

Миленић је потпредседник иницијативног одбора Заједно за Шумадију, а до пре неколико месеци обављао је функцију председника Скупштине града Крагујевца.

ЗЗШ: Познат нападач на Миленића

Портпарол странке у реоснивању Заједно за Шумадију Зоран Палчић изјавио је вечерас да је познат нападач на функционера те странке и одборника у крагујевачкој Скупштини Сашу Миленића.

„Реч је о извесном И.В. из Крагујевца и странка ЗЗШ тражи од надлежних органа да реагују и адекватно санкционишу нападача“, рекао је Палчић у изјави Тањугу.

Миленић, који је претучен нешто пре 19 часова испред Прве крагујевачке гимназије у којој ради као професор, још увек је у Ургентном центру где му лекари дијагностикују повреде.

„Када је реч о видљивим повредама, Миленић има подлив испод левог ока, које је тренутно затворено, као и повреде на глави, носу и у устима“, рекао је Палчић који је, са Миленићевом супругом, у Ургентном центру.

Стефановић налозио хитну истрагу

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић наложио је вечерас да се што хитније испитају све околности напада на функционера странке Заједно за Шумадију и професора Сашу Миленића, саопштио је МУП.

Према речима министра Стефановића, ово ће бити један од приоритета у раду крагујевачке полиције, како би се што пре расветлиле све чињенице у вези са овим догађајем.

Користан линк: Саша Миленић: НАТО није извршио агресију, него ослободио Србију! | Срби на Окуп

Аутор: С.А.

Извор: Танјуг / Нови магазин


Напиши коментар