Вучићев епохални план и крај српске историје


bajden vucic

Без обзира којој партији припадали грађани САД су већином убеђени у изузетност своје нације и месијанску улогу своје државе. Убедљива већина „белих протестаната“ има такво мишљење. Тек што је примио масонске симболе од француског генерала маркиза Лафајета, Џорџ Вашингтон је истакао: „Сједињене државе су нови Јерусалим, одређен провиђењем као територија на којој човек мора да достигне свој потпуни развој, одакле наука, слобода и срећа морају да се шире светом.Данас око 30 процената становништа САД чине сиромашни, док је проценат грађана са најнижим животним стандардом који припадају националним мањинама чак 58 одсто. При том треба имати на уму да чак 24 милиона деце живи у сиромаштву.[1] Иако ове и сличне чињенице смањују број „верника“ који показују спремност да повере своју будућност Вашингтону, у српској владајућој елити се дешавају супротни процеси.

Ренци учи од Вучића

Александру Вучићу је био потребан само позив Џозефа Бајдена да посети Белу кућу, да би јавно потврдио своју веру у вођство Сједињених држава. Чим  је амбасадор Кирби пренео Вучићу позив потпредседника САД, премијер је отрчао на телевизију у власништву свог друга из краја где је означио Вашингтон као ни мање, ни више него „најважније место на кугли земаљској“. [2] Гостујући на Хепи ТВ у власништву Предрага Ранковића – Пецонија, и поред упадљивог додворавања водитеља Миломира Марића, Вучић је успео да покаже одсуство основне логике, здраворазумског размишљања и сву беду своје политике. Премијер је на почетку похвалио себе самог као веома начитаног човека. Док други у иностранству купују обућу и одећу он купује књиге и то на три језика. Ово је веома важно јер лидер напредњака намерва да „едукује“ Србе као што је његов пријатељ Бин Зајед просветлио пустињска племена дарујући им британско-америчку школу и учење енглеског језика. Све је то подсетило Вучића на његов одлазак у Лондон и почетак пута на којем ће као добар британски ђак постати и премијер сломљене Србије. Председник СНС-а је већ стигао да едукује и Италијане. Гледаоцима је објаснио да је његов пријатељ, премијер Матео Ренци преписујући српски Закон о раду изгубио седам посто подршке у бирачком телу. Али то није важно. Битно је да „човек добије прилику да ради оно што мисли да је добро за његов народ.“ То што Италијни сматрају да Ренци угрожава њихова права и интересе није страшно. Вучић свакодневно крши Устав и прва грађана Србије и огуглао је на сваку критику. И Ренци ће ако тако настави.

Бајден учи о Вучићу

Веома храбро, без трунке савести првак напредњака је уз помоћ Марића искритиковао све оне који су некад били „батина Москве“ па су сада променили страну. У пола реченице, Вучић се ипак сетио да је и он променио идеологију, али се брзо „извукао“ приметивши како за разлику од тих других он зна да се извини и да каже како је погрешио. Они други, за разлику од њега мисле и да су „безгрешно зачети“. После низа гримаса, уследила је и прича о Бајдену. Начитани премијер је своје надмоћно образовање показао понављајући да је потпредседник САД: „страшно јак, страшно јак“.  Присећајући се претходних сусрета са Бајденом, Вучић је напомену како се Обамина десна рука „перфектно припремио“ за разговор са њим. „Америчка служба је вероватно радила мој профил. Он је то (разговор прим. аутора) перфектно обавио. Ја сам му у једном тренутку рекао – капа доле мајсторе за припрему и то је све што имам да кажем“ закључио је Вучић. Ето колики је његов значај, када се чак и један Бајден припрема, као неки школарац за разговор са њим.

Чаробњак из Немањине 11

Охрабрен овим мишљу председник владе је одлучио да открије свој грандиозни план који је довео до ангажовања Тонија Блера. Довођење овог масовног убице и заштитника педофилске елите која влада Бритнијом[3] Вучић је у ствари испланирао како би се приближио – Хилари Клинтон! Али за почетак премијер је упознао српску јавност са податком колико је за разлику од неких других био „оштар“ према Енглезу. „За разлику од свих тих великих јунака који Тонију Блеру никад ништа нису рекли. Ја јесам.“ На питање – шта сте рекли Тонију Блеру кад је дошао,  Вучић је танким гласом изустио „Разговарали смо. Показало се да нешто различито мислимо, нешто сагледавамо на другачији начин. Наравно да различито мислимо“ окуражио се Вучић и додао употребљавајући спектакуларна поређења „Али шта је мој посао? Да идем около и псујем мајку свима који ми се не свиђају, или да од оних који су били противници Србије правим пријатеље?“ Дакле Тони Блер није дошао у Србију да ради за паре, чак ни оне Бин Заједове, нити да издаје упутства како да власт окрене народ према Тачију, Бриселу и Вашингтону и против Москве, Блер је ту јер је Вучић од њега направио пријатеља! И тачка. „А најсмешнији су ми они који кажу да сам ја његов слуга.“ Ви сте његов шеф, уследило је питање водитеља. „Не, нисам ја његов шеф. Ја сам замолио за помоћ“ објаснио је премијер. Не сумњајте, Вучић је Блера замолио за помоћ и он се одазвао. Ипак остало је нејасно да ли је британског злочинца претворио у пријатеља пре или после његовог доласка у Београд. Лидер напредњака ће свакако то објаснити у некој наредној емисији.

Преко Блера до Хилари Клинтон

Тони Блер
Тони Блер

Председник владе је веома брзо објаснио суштину своје стратегије. „А извините шта ћемо да радимо? Тони Блер је велики пријатељ породице Клинтон. Хилари Клинтон ће, 60 посто су шансе да постане нови председник Америке… Најближе две породице у свету су породица Блер и Клинтон. Шта Србија у будућности, за годину дана, за две године да ради? Имала би директан приступ до најважнијег места на кугли земаљској. Ја да вас сада питам нешто: а ко је тај који има нешто против тога? Ко је тај који има памети мало па да има нешто против тога?“

И шта смо сазнали из овога осим чињеницу да Вучић није сигуран када су амерички председнички избори? Да су Блерови и Клинтонови ближи него Вучићи и Николићи? Да је паметан онај ко се клади на Хилари Клинтон? Не.

taci hilariСазнали смо да је наш неприкосновени вођа од почетка имао епохални план како да се додвори Хилари Клинтон и тако омогући процват Србије. Није важно што је српска влада у време СПС-а без успеха куповала сукупоцене огрлице за Мадлен Олбрајт и друге поклоне за тада актуелне представнике прекобарског хегемона. Није битно што се прозападна власт неуспешно додворавала Џорџу Бушу млађем, чији је Џон Болтон усред Њујорка подржавао поделу КиМ. Вучић ће са Хилари Клинтон све то променити! Џозеф Бајден је 1993. године на CNN-у изјавио: „Срби су неписмени, дегенерици, силоватељи, убице беба, касапини и агресори“.[4] Међутим данас је тај Бајден у очима Вучића „велики лидер“ и „мајстор“. Преко њега он ће стићи до Обаме, а преко Блера до Хилари Клинтон. Америчка елита је током деведесетих година прошлог века након слома СССР-а и разбијања Југославије прогласила крај историје. Када се план српског премијера буде остварио то ће бити крај српске историје. Само се поставља питање да ли ће Срби преживети све Вучићеве „успехе“?

__________________
[1] http://rt.com/usa/241289-us-minorities-working-poor/
[2] https://www.youtube.com/watch?v=_x_ThCKpO1k
[3] http://www.fsksrb.ru/?s=%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B8+%D1%83+%D0%92%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%9B%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%98+%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8
[4] Види: Избрисати српски вирус, Зоран Петровић Пироћанац, Центар за геополитичке студије, Београд 2008. године.

Аутор: Борис Алексић
Извор: Фонд Стратешке Културе


Напиши коментар