Александар Бећић: 13.05.2015.


zoran-babic

У писању новог Устава Републике Србије учествоваће и странци, најавио је шеф посланичке групе СНС Зоран Бабић. И шта кажете? Нисмо банана држава? О Карађорђе Петровићу, о Милоше Обреновићу… Преврћете ли се у гробовима?
Србија ће задржати своју неутралну позицију и неће уводити санкције Руској Федерацији, изјавио је Мастер Тома
Бајчетински, који је привремено запослен на пословима председника Републике. Хммм… Колико је мени у знању, о тим стварима одлучује премијер и влада Србије, а не преЦедник. Aли, добро.
Кад смо већ код Мастер Томе… Направио је Шеик од Бајчетине предлог некаквог решења за Косово. Због тог предлога га критиковала министарка Зоранах… Немојте да се чудите што она тако лаје против свог бившег политичког шефа: она ипак чува тајну Томине дипломе… Сећате се слике?
Пред састанак са Херојем од Фекетића, Бакир Изетбеговић изјавио да он и Aлек могу много да учине на побољшању односа две Босне и Србије… Знам ја, Бакире, да те је рахметли бабо Aлија упозоравао на њега, кад је говорио о одмазди 100 за једног…
Aндреј Вучић на суђењу рекао „Никад нисам губио личну карту, ово је удар на мог брата“… Чекај, роде, па колико је времена потребно том министру Стефановићу да очисти полицију од корумпираних скотова?
Ђенерал Драгољуб Дража Михајловић је, како јављају поједини медији, једногласно рехабилитован. За неке је таква одлука скандалозна. За неке – очекивана и праведна. Не смарајте се: од те одлуке засигурно нећете живети боље.
Први корак ка Београду на води изгледа да ће направити неимари Енергопројекта, пишу Вечерње новости. Пролазим поред незавршене станице Прокоп и наједном ми је јасно зашто је за Београд на води дат рок од 30 година…
У четвртак у Патријаршији у Београду почиње редовно заседање Сабора Српске православне цркве молитвом и призивањем Светог духа. Једва чекам да видим возни парк. Да се није неки владика поновио?
Беше то – Србија данас.

Аутор: Александар Бећић

Извор: 13.05.2015. – Kolumnista


Напиши коментар