Изложба у Дому Војске: Будимо часни потомци да бисмо били достојни преци


Београд, Дом војске
Београд, Дом војске

Изложба „Будимо часни потомци да бисмо били достојни преци“ отворена је данас, 27. маја 2015. године у Атријуму Дома Војске Србије у 13 часова. Изложба је резултат сарадње Друштва за неговање традиција ослободилачких ратова Србије до 1918. године и Медија центра „Одбрана“.

Изложба је настала са циљем да се поводом обележавања 45 година успешног постојања Друштва за неговање традиција ослободилачких ратова Србије до 1918. године широј публици представи рад и мисија Друштва. Поставка садржи панеле са фотографијама, архивском грађом, одликовањима и сведочењима, а посебна пажња дата је оснивачима Друштва – артиљеријском пуковнику у пензији др Димитрију Павловићу и академику Миладину М. Пећинару.

Изложбу је отворио Драган Поповић, државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а присутнима  се обратитио Драгана Јуришић, секретар Друштва за неговање традиција ослободилачких ратова Србије до 1918. године и директор Медија центра „Одбрана“ пуковник Стевица С. Карапанџин.

Сви заинтересовани имаће прилику да погледају изложбу до 10. јуна 2015. године у Малој галерији Дома Војске Србије сваким даном, осим недеље, у времену од 11 до 19 часова.

Медија центар Одбрана


Напиши коментар