ОЕБС и платформа о Косову и Метохији могу да спасу отете Србе


Отворено писмо председнику Р. Србије Томиславу Николићу и министру спољњих послова и председавајућем ОЕБС-а Ивици Дачићу и упозорење о њиховим активности према Косову и Метохији.

sima
Али и домаћа власт има свој удео… Фото: Срђан Крунић

Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији моли председника државе и председавајућег ОЕБС-а да преко својих институција помогну да се ослободе отети Срби.

Платформа о Космету мора да садржи кључни захтев према Европи, ОЕБС-у и Америци, који би натерао вође терористичке УЋК да ослободе отете Србе.

Удружење поседује видео касете, које су доказ да су у логорима Луковац, Лапушник, Малишево, Гложане налаз еотети Срби, а логоре држе и командују Хашим Тачи и Фатмир Љимај. Памтимо извештај Вилијема Вокера о масакру албанских „цивила“ у Рачку у Дреници на основу кога је у име ОЕБС-а тражио бомбардовање Србије. Успео је да преко монтираног случаја Рачак, НАТО без објаве рата и без дозволе СБ УН бомбардује нашу државу и убије на стотине и стотине недужних цивила.

Зато породице жртава, од г. Дачића који руководи организацијом ОЕБС-а, захтевају да затражи од Европе и Америке да нареде хитно ослобађање отетих Срба, Рома и осталих и врате их својим породицама.

Породице жртава не заборављају и не могу да опросте политичку одлуку о ослобађању 2.108 албанских терориста и злочинаца и тиме спречили размену „сви за све“, јер су отети Срби киднаповани и држани у логорима због те размене.На жалост између људских живота и новца,тадашњи државници су се обогатили ослобађајући албанске злочинце и терористе.

Председниче Николићу и председавајући ОЕБС-а Дачићу, одлука ОЕБС-а и Платформа о Космету вама на савест и душу!

Управни одбор Удружења породица киднапованих и убијених
на Косову и Метохији

У Београду
05.05.2015.год.

Извор: КМ Новине


Напиши коментар