Британска резолуција о Сребреници


zahtev-un
Злочинци увијек покушавају своје злочине оправдати окривљујући друге, сада то раде Енглези. Свима је јасно да резолуција која се припрема није напад на Додика већ на цјелокупни Србски народ, јер господари таме не боје се марионета већ народа.

Садашњи Министар иностраних послова Србије исти онај који је учествовао у доношењу Резолуције о Сребреници 2010. године када је изгласана у Скупштини Србије, чека Лондон,
или боље речено наметнуто тумачење из тог Лондона које ће они прихватити, али не и народ.

Да се подсјетимо Сребреницу као заштићену зону формирале су УН под патронатом САД и Енглеске, као „демилитаризовану зону“ из које су вршена офанзивна дејства муслиманских формација нанезаштићена Србска села, на чијим становништвом су се зверски иживљавали.
Зато је и Енглезима потребна та резолуција.

Због тих сталних напада око Сребренице као „демилитаризоване зоне“ стално су биле везене три Бригаде ВРС чији су припадници били глинени голубови за припаднике муслиманских јединица из Сребренице.

Трајало је то тако  од момента проглашња па до уласка јединица ВРС у Сребреницу и онда су појединци из састава бригада које су биле ангажоване око Сребренице, који су доживјело да изгубе неког блиског почели су да се можда и свете, а можда су искоришћени као онај једник Ерак који је искориштен од стране страних обавештајних служби.

Доказано је да је највећи број муслимана погинуо у међусобним сукобима или приликом пробоја до муслиманске територије.

Нећемо да помињемо оних 5000 војноспособних муслимана који су пребачени на територију Србије.

Нажалост сви они убројани су у наводно побијене да би се цифра на дувала а Срби окривили за геноцид, не зато што је геноцида било бећ да би их могли уцјењивати због неких ствари као што се сада нама дешава.

Енглези не мијењају своје ставове, као што нису дозволили да се послије Великог рата формира Краљевина Србија у коју би ушли сви етнички србски простори, већ су наложили да се формира Краљевина СХС, само да Срби не ријеше трајно своје национално питање, тако је било и послије Другог свијетског рата када су окренули леђа Михајловићу и подржали Броза, а због тога добили смо рат од 1991-1995. године на простору западно од Дрине, гдје спада и Сребреница.

Врабци на грани знају да је неко замислио да граница између православља и римокатолицизма, односно у конкретном случају између Срба и Хрвата долина ријеке Неретве и у неком наредном периоду долина ријеке Босне.

Зато је у периоду од 1992-1995. године, по нечијим замислима вођена дејства на подручју источног донела Републике Србске из ког су се муслимани исељавали у Сарајево.

Сада имамо релативно чисто подручје око Дрине, али и муку звану декларација о Сребреници, који се као воденични камен обесио Србском народу око врата.

Нажалост тренутна Србска политичка елита не чини ништа да спријечи суноврат бећ само задовољавају своје личне интересе продајући националне интересе.

Биће Србима боље када се по милости Божијој снаге на глобалном нивоу промјене, ако нас до тад политичари не закопају у црно.

Предлог Магацин-а:

Черчил је изазвао пад Русије и Србије 1914. године
Енглеска: уништење или максимално смањење Србије
Енглези радили на уништењу Србије

Аутор/Извор: Предраг Зликовац


Напиши коментар