„Тројка из блока” у Панчеву 13. јуна


Trojka-iz-bloka
Тројком за помоћ социјално угроженим породицама

Спортско-хуманитарни пројекат ”Тројка из блока” биће одржан у Панчеву у суботу 13. јуна са почетком од 17 часова на кошаркашком терену „Пивница“ са циљем помоћи социјално угроженим породицама на територији Панчева.
Учешће на турниру је 200 динара, а поред тога средства се прикупљају и путем хуманитарног смс броја 7763, цена једне поруке 100 динара (без пдв) за Телеком, Теленор и ВИП мреже.

Пројекат ”Тројка из блока” (www.trojkaizbloka.org) је хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки који се од 2012. године одржава уз подршку Кошаркашког савеза Србије, КК ”Црвена Звезда и КК ”Партизан”. Специјални гости турнира ”Тројка из блока” биће београдска реп група ТХЦ Ла Фамилија, а поред њих присутне ће забављати и најбољи кошаркашки фристајлер у Европи Немања Трики Блажић, најбољи фудбалски фристајлер у земљи Никола Милошевић – Ђота, млади београдски репер Анкл Џо, Панчевачки хип хоп извођач Тријумф, хип хоп плесна група „Evolution“ и многи други.

На турниру ће присуствовати и неколико прослављених српских спортиста, као и представници Спортског Савеза Града Панчева који је пружио значајну помоћ у организацији читавог догађаја.

Од 2005. године, под слоганом ”Деца су наша будућност”, Хуманитарна организација Срби за Србе прикупила је 1,2 милион евра донација и помогла више од 1.400 социјално угрожених вишедетних породица које броје око 7.000 деце. Поред помоћи породицама, организација је у више наврата обезбеђивала помоћ за народне кухиње, болнице и школе широм Србије и региона. На свом званичном сајту (www.srbizasrbe.org) и фејсбук страници (www.facebook.com/srbizasrbe), организација свакодневно објављује листе донатора као и увид у тренутно стање на свим банковним рачунима.

Организација Срби за Србе упућује јавни позив свим друштвено одговорним компанијама, привредним субјектима Града Панчева и локалним и покрајинским медијима да подрже реализацију овог спортско-хуманитарног пројекта како би заједничким снагама обезбедили неопходну помоћ.


Напиши коментар