Викенд „Тројке из блока“ на Палилули


Trojka iz bloka Borca v
Дани претпоследњег викенда у јуну (20. и 21. јун) резервисани су за велику дводневну спортско хуманитарну манифестацију под називом „Викенд Тројке из блока на Палилули“ у оквиру које де у Борчи (субота, 20. јун од 17 часова, кошаркашки терени ОШ „Јован Ристид“) и на Ади Хуји (недеља, 21. јун од 17 часова, кошаркашки терен поред кафида „Дилема“) у организацији хуманитарне организације „Срби за Србе“ и општине Палилула бити одржани хуманитарни турнири у брзом шутирању тројки.

Пријава за шутирање износи 300 рсд по учеснику, а сав приход од пријава, донација и спонзорстава биде намењен за изградњу и опремање купатила двема социјално угроженим вишедетним породицама које живе на територији општине Палилула. Средства се такође прикупљају и путем хуманитарног смс броја 7763, цена једне поруке износи 100 динара (без пдв), а број је исти за све домаде мобилне оператере ( Телеком, Теленор, ВИП).

Trojka iz bloka Bor a

Пројекат “Тројка из блока“ (www.trojkaizbloka.org) је хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки који се од 2012. године одржава уз подршку Кошаркашког савеза Србије, КК “Црвена Звезда и КК “Партизан“. Специјални гости турнира “Тројка из блока“ биде београдска реп група ТХЦ Ла Фамилија, а поред њих присутне де забављати и најбољи кошаркашки фристајлер у Европи Немања Трики Блажид, најбољи фудбалски фристајлер у земљи Никола Милошевид – Ђота, млади београдски репер Анкл Џорвачки клуб „Победник“, ММА тим „Цар Душан Силни“, плесна група „Флај“ и многи други. На турниру ће такође присуствовати и неколико прослављених српских спортиста из света кошарке, одбојке, рукомета и фудбала.

Trojka iz bloka Ada Huja

Од 2005. године, под слоганом “Деца су наша будудност“, Хуманитарна организација Срби за Србе прикупила је 1,2 милион евра донација и помогла више од 1.400 социјално угрожених вишедетних породица које броје око 7.000 деце. Поред помоди породицама, организација је у више наврата обезбеђивала помод за народне кухиње, болнице и школе широм Србије и региона. На свом званичном сајту (www.srbizasrbe.org) и фејсбук страници (www.facebook.com/srbizasrbe), организација свакодневно објављује листе донатора као и увид у тренутно стање на свим банковним рачунима.

Организација Срби за Србе упудује јавни позив свим друштвено одговорним компанијама, привредним субјектима на Општини Палилула и локалним и националним медијима да подрже реализацију овог спортско-хуманитарног пројекта како би заједничким снагама обезбедили неопходну помоћ.

Пошаљи СМС на 7763 – Деца су наша будудност!

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ


Напиши коментар