Ако опстане Вучићева власт Србија ће постати флекица на европској географској карти


djogovic ilustracija 2
Да, поштовани и драги читаоци, наслов овог текста није никаква нерационална фраза, већ горка и сурова реалност са којом се Србија у блиско вријеме врло лако може суочити.

Србија већ двије ипо деценије мукотрпно преживљава константну стравичну дипломатску и медијску сатанизацију од стране западних земаља.

Све досадашње брижно смишљене форме демонизације и понижавање Срба биле су тако страшно конципиране  да се постављавало питање може ли се уопште смислити накнадна огавнија и накараднија  концепција од претходне.

Умјесто да су српске власти (овим мислим на све претходне, укључујући актуелну Вучићеву клику ) спознале стварне намјере Запада и ургентно изградиле одбрамбени политички механизам  и тиме  заштитиле државне и националне интересе, оне су учиниле својим послушним повиновањем  да се сваки непријатељски настројени политички атак уцјенама, условима и директивама оконча  са катастрофално поражавајућим исходом за Републику Србију и све њене грађане.

Невјероватно, али истинито! Гарантовано, тако нешто не би ни у стадијуму екстремног лудила дозволила ни једна једина власт из категорије најкоруптнијих “Шући Бући” држава на свијету.

Српска је огромна трагедија што напаћену земљу Србију у овим тешким временима не воде искрени родољуби и некоруптни умни-експерти  свих значајних области – и зато је план западних глобалиста  да прво економски разоре, а потом минималним капиталним улагањем несметано присвоје сва непроцјенљиво вриједна  индустријска и природна  богатства Србије нажалост у потпуности уродио плодом.

Од силног богатства којег је Србија посједовала преостао  је само  још Телеком, Аеродром „Никола Тесла“, Енергопројект, Комерцијална банка, РТБ Бор и ПКБ.

Вучићева продаја на добош ових јединих још преосталих „златних кока“ одвија се по ултимативном диктату ММФ са циљем да  се Србија апсолутно обезвриједи и остане  без иједне своје државне својине.

Овим империјалистичким економским ударом Запад је већ урадио пола свог посла. На реду је политички удар који се управо одвија у пуној снази  и који ће Србију  у потпуности разорити уколико се у међеврумену не пробуди грађанска свијест и спријечи овај потенцијални ужасни сценарио.

Британска резолуција о Сребреници коју Лондон по сваку цијену жели да прогура на усвајање у СБ је у бити план следећих циљева:

Први циљ је покушај трајног жигосања српског народа као геноцидног, други, ласкаво лицемјерно удварање муслиманском живљу на Балкану и арапским земљама, трећи, слабљење руске подршке српском народу, а четврти и главни циљ је да евентуално усвајање резолуције постане  увертира укидању Републике Српске и дезинтеграцији Републике Србије.

Било како било, прође ли британска резолуција о Сребреници на засједању СБ или не, Европска унија и НАТО ће свим политичим средствима наставити  са дезинтегрисањем Србије. Не би требало никога да изненади да ускоро може   започети  дестабилизација  српске покрајине Војводине с циљем да се од ње направи нова инстант-државу на Балкану. После Војводине следи Санџак и регија око Бујановца.

Дакле, де факто паклени план Запада је да се Срби морално и историјски занавјек сатру са властитог вјековног огњишта. Да ли ће у томе успјети не зависи од Владе Србије, она је очито иструмент глобалиста, него искључиво од народа српског.

За крај овог текста, цитираћу као што сам већ то једном урадио у неком свом давно написаном чланку енглеског филозофа и политичког активисту из 18-ог вијека Томаса Паинеа: Дужност сваког патриоте је да брани своју отаџбину од његове владе.

За Магацин: Драган Ђоговић

dragan djogovoicО Аутору: Драган Ђоговић је бизнисмен, уметник, публициста, хуманитарац и активиста.
Рођен у Сарајеву, српски држављанин. Живи од своје ране младости у дијаспори.


Напиши коментар