Војвођанска партија: Нови Сад није Београд, а Војводина није Србија!


Панорамски аутобус с мотивима Београда који вређа осећања "војвођана", фото: 24сата (Ненад Михајловић)
Панорамски аутобус с мотивима Београда који вређа осећања „војвођана“, фото: 24сата (Ненад Михајловић)

Војвођанска партија захтева смену директора туристичке организације Новог Сада због промовисања Београда на панорамском аутобусу за разгледање Новог Сада – главног града Војводине.

Нови Сад није Београд, а Војводина није Србија како је то неко замислио приликом брендирања панорамског аутобуса у Новом Саду.

Београд је Главни град државе Србије у чијем је саставу и Аутономна покрајина Војводина са својим главним градом – Новим Садом.

Случајно или намерно, туристичка организација Новог Сада и актуелна новосадска власт цео свој мандат потрошили су на културно, традиционално и свако друго компромитовање Новог Сада и Војводине.

На предстојећим локалним изборима, одговорност је пре свега на нама, Новосађанима, Војвођанима, да више никада не дозволимо позицију власти појединцима и њиховим партијама, а које су као такве све ове године неуспешно управљале животом у главном граду Војводине.

Извор: Факти

Ево зашто је панорамски бус облепљен мотивима Београда

Иако је „Ластин“ аутобус за панорамско разгледање Новог Сада разбеснео Новосађане, јер је излепљен мотивима Београда, у „Ласти“ и Туристичкој организацији Новог Сада, који организују туристичке туре, објашњавају зашто је то тако.

У Туристичкој организацији Новог Сада кажу да је овај аутобус стигао из Београда, али да се очекује да ових дана Нови Сад добије свој.

– Морали смо да пожуримо, јер не желимо да пропустимо „Youth fair“ и „Егзит“. Брендирање је наравно важно и ускоро ће стићи аутобус са мотивима Новог Сада и Војводине – каже Бранислав Кнежевић директор ТОНС-а.

У београдској „Ласти“ кажу да ће реклама која стоји на аутобусу и даље стајати и да се тај аутобус враћа за Београд.

– У Нови Сад долази други аутобус који ће носити рекламу Контики Травела. Свака реклама која је на аутобусу се плаћа, тако да ви из Новог Сада можете поставити рекламу Новог Сада и то би вас коштало око 2000 евра плус ПДВ – поручују у „Ласти“.

Извор: novisad.com


Напиши коментар