Пропуст и у немачкој лутрији. Да ли ће је Меркел продати „страном партнеру“?


fotom_fРТС вечерас јавља:  Пропуст и у немачкој лутрији. Немачка телевизија ЗДФ имала је, у суботу увече, проблема са бројевима Лото-а.

Водитељка емисије Хојте журнал Гундула Гуазе, уместо бројева од суботе вече, добила је да прочита бројеве извучене у претходном колу у среду, преноси Танјуг.

„Извучени бројеви гласе овај пут: 4, 7…Не, ови бројеви који се налазе на екрану су чудни“, почела је Гаузе, али је наставила да чита бројеве који су се појавили и на графици која је емитована на малим екранима.

Међутим, пред крај она је приметила грешку, преносе аустријски електронски медији.

„То сам и сумњала. Ово су били бројеви Лото-а од среде. Мораћете да прочитате најновије бројеве на сајту или телетексту. Тамо се налазе исправни бројеви“, поручила је водитељка гледаоцима.

Извор: РТС :: Пропуст и у немачкој лутрији

Ћирилизовано: Да ли ће Ангела Меркел због овога, као њен идол Александар Вучић, да реши да…

„Сад је крај целој тој причи и сад идемо у модернизацију, увођење и страног партнера. Нико више неће да сумња у своју државу, биће награде неупоредиво веће у будућности, бавиће се тиме на озбиљан начин и нико никада више неће да сумња у своју дрžаву“?

Тешко, јер и за Немачку важи оно што рече један наш паметан човек (ал’ ко овде пита паметне):„Економиста Љубодраг Савић сматра да нема потребе да се било шта ради, осим да се нађу поштени и способни људи.“

Али не, случај са српским лотоом је намесничкој власти пао као „кец на десетку“, треба га искористити и још више се умилити господару, распродати/предати још српског добра окупатору. Шта мислите, због чега је „Влада Србије одбила да открије податаке о квалификацијама генералног директора Електромреже Србије (ЕМС) Николе Петровића“? Зато што „би то озбиљно угрозило приватност или важан интерес лица, посебно живот, здравље и физички интегритет„? Или се иза блесавог објашњења крије немоћ да се прикрије да се припрема још неки случај сличан лотоу, и да се нашао „нека виси Педро“ који ће дати прилику да се пуку пружи прихватљиво објашњење зашто и то српско благо, „Електромреже Србије“, треба дати странцу да га „модернизује“ и њиме боље газдује од поквареног и нестручног Србина?

Итд. Вода, ваздух, деца…

За СРБИН.ИНФО припремио: Александар Јовановић / Ћирилизовано


Напиши коментар