Полиција забранила протест „Студентске Акције“


Фото: Студентска акција
Студентска акција: „дозвољава се парада промотера наркоманије и зарад њиховог несметаног парадирања, саботира се бунт против најезде миграната, против наркоманске и хомосексуалне пропаганде и против режима“Фото: Студентска акција

Полиција је данас Студентској Акцији забранила да одржи скуп заказан за сутра, на месту где је планирала и уредно пријавила.

Иако је наговештено другачије, наш скуп заказан за сутра ипак је фактички онемогућен. Скуп којим желимо да скренемо пажњу јавности на режимске злоупотребе у вези права на азил, толерисање најезде миграната, као и агресивне наркоманске и хомосексуалне пропаганде. Наиме, полиција је накнадно организатору предочила своје услове који би требало да се испуне како скуп не би био забрањен. Ипак, скупа неће бити, с обзиром да измена локације, контекста и амбијента који су нам ултимативно наложени, нама нису прихватљиви јер битно мењају карактер скупа.

Дакле, дозвољава се парада промотера наркоманије и зарад њиховог несметаног парадирања, саботира се бунт против најезде миграната, против наркоманске и хомосексуалне пропаганде и против режима. Режима који подржава бујање свих видова изопачености у нашој земљи.

Ипак, такво стање неће ни мало поколебати све оне који желе јасно и гласно да кажу шта мисле о постојећој ситуацији. Напротив, само ће појачати бунт оног здравог дела нације који ће у будуће све снажније и конкретније дизати свој глас.

Извор: Васељенска ТВ


Напиши коментар