Д. Петровић: Државни врх Србије подржава тежње шиптарских сепаратиста при УНЕСК-у


Рушили јер је српско, присвајају јер немају своје. Read more: http://www.kmnovine.com/2015/10/srb-vlast-pomaze-siptare.html#ixzz3oLhQs7sk
Рушили јер је српско, присвајају јер немају своје.

„Државни врх Србије игра врло лоше по питању Косова и Метохије, даје невероватне уступке, попушта. Тако да од питања Брезовице, захтева за улазак у Унеско, раније за Олимпијски комитет, потом у кошаркашки савез Европе и друге међународне савезе, као да каска. Заправо ради се о капитуланској политици која само обраћа пажњу да то не буде сувише очигледно према домаћем јавном мњењу“ каже Петровић за КМ Новине.

А то не мора да буде тако, сматра он.

„Свет је подељен по том питању, земље БРИКС-а и ШОС-а се противе томе, као и бројне земље трећег света. То је већина човечанства гледано и по броју земаља и по броју становника, али власт актуелна и прошла, се окреће ка САД и западним земљама, и то управо онима које су промотери косовске „независности“ “ указује Петровић на директне протагонисте Западне политике и антидржавних интереса.

Драган Петровић
Драган Петровић

То раде не из државног интереса Србије, јер је он управо супротан, већ из сопствених и страначких интереса и зависнсоти према тим центрима моћи“ закључује он разоткривајући лицемерне наступе српских властодржаца у јавности.

Извршни савет УНЕСК-а данас ће, у Паризу, одлучивати да ли ће у дневни ред заседања уврстити и предлог препоруке за пријем вештачке НАТО творевине у јужној српској покрајини где доминира становништво шиптарског порекла са екстремним сепаратистичким тежњама због чега су извршили бројне злочине над српским становништвом али и порушили и уништили највећи део онога што сада желе да буде њихова културна баштина на листи УНЕСК-а.

Извор: КМ Новине


Напиши коментар