ТВ за председника


vucic pink1
Пошто су избори померени за април месец следеће године сада је право време да се убаце неки нови играчи на терен политичара. Верујем да су вам сви досадашњи досадили ил вам се згадили, зато препоручујем нешто револуционарно – Телевизор за председника, премијера и градоначелника.

На следећим изборима кандидујмо ТВ испред неке Групе грађана или боље Групе беле технике. Сви му верују, сви га имају, сви га воле. Победа је неминовна. Нема куће у којој тај кандидат није био и већ јесте. Има га у свим бојама тако да ако је ТВ цигански неће му боја дисплеја умањити број гласова код белаца, фашиста или уобичајених лопова.

Најбоље је кандидовати телевизор познате марке јер ту је маркетинг веч одрађен. Затим као саветнике поставити неколико мањих телевизора а за главног носиоца листе изабрати највећи из продавнице. Оног кривог што је био раван некад.

По мом мишљењу Група беле технике предвођена великим шареним телевизором ће однети победу на свим нивоима. Потребна му је само мала помоћ око папирологије и премијерско место је загарантовано.

Такође предности наспрам досадашњих премија су безбројне : може да ради заиста 24 сата дневно, не треба му храна, 24 стана, службени ауто, Косово, Војводина, Санџак, Велика Србија, ЕУ или Русија.

Буџет му је минималан. Одржавање такође никакво. И да не набрајам. Плус засигурно неће красти, јер шта ће новац једном телевизору?

Живи били па гледали!

Аутор: Ђорђе Штефан, Дипломирани Менаџер у медијима на универзитету Мегатренд


Напиши коментар