Ако нам са Запада опет прете, није ли то разлог више да их пошаљемо дођавола?!


Ознаке НАТО јединица за психолошке операције које су продефиловале и још увек дефилују Косовом и Метохијом
Ознаке НАТО јединица за психолошке операције које су продефиловале и још увек дефилују Косовом и Метохијом

Прлике у свету и у народу су данас такве да Србија може лако и без великих ризика да окрене леђа НАТО-у и ЕУ, подређеност којима јој наноси искључиво штету и да се окрене лицем Русији и БРИКС-у, односно слободном свету, којем читавим својим историјским бићем припада.

Е, сад пошто су прилике такве и пошто изанђали англоамерички окупатор и сви његови локални подручни лопови, корупционаши, наркодилери и терористи, немају ни снаге, ни смелости, ни намере да се суоче ни са народом ни са Русијом, они очајнички покушавају да медијском манипулацијом невиђених размера, односно још једном психолошком операцијом спрече или бар одложе неминовно ослобођење Србије.

Као – па где смемо да у сарадњи са Русијом обновимо суверенитет, територијални интегритет, економију, одбрану и друштвену правду, па зар не видите колико има претњи и завера. Најмудрије је дакле овако, погнути главу, ћутати и гутати… И Блера, и Тачија, и Столтенберга…

И све распродати.

А и Запад је ипак најнапреднији.

PSIOP1
Ознаке НАТО јединица за психолошке операције које су продефиловале и још увек дефилују Косовом и Метохијом

Не гушите нас више лажима!

Притом чините и грешку. Не можете ратовати истовремено и против слободарског духа и против здравог разума. Ако нам заиста опет прете, није ли то разлог више да их пошаљемо дођавола! А ако нам не прете, хајде да престанемо да играмо како они свирају, лепше су нам наше народне песме и игре!

Не играјте се са људима! Андреј Фајгељ није нападач на „уставни поредак“. Он је само учинио оно што би морали сви – гласно је изразио своје немирење са мазохистичким понижавањем Србије. Нека буде одмах ослобођен и нека власти упуте извињење грађанима Србије због његовог хапшења!

А са НАТО пактом није могућа никаква „пријатељска сарадња“, ни искрена ни неискрена. Како је Покрет за Србију већ много пута истицао и доказивао: НАТО држи Србију под окупацијом, НАТО и даље против Србије води рат са циљем њеног уништења. И психолошка операција о којој овде говоримо је део тог рата.

Погледајте, у прилогу овог саопштења, само ознаке НАТО јединица за психолошке операције које су продефиловале и још увек дефилују Косовом и Метохијом, и на путу до тамо, Србијом, командујући свим НВО и другим криминалним јадом и смрадом у Србији.

Надајмо се да је ова психолошка операција НАТО последња, јер је директно усмерена да спречи ослобођење Србије, које је надохват руке.

НАТО, марш из Србије!

 (саопштење Покрета за Србију)

Предлог Магацин-а:

Промена свести народа од стране политичара промењене свести
Иза невиног лика НВО најчешће стоје најеминентнији стручњаци за информациони, психолошки и неокортикални рат
Светозар Радишић: Лoмљење несаломљивих Срба
Има нешто што полиција и закон не могу да контролишу – а то је револт згаженог човека…

Извор: Факти


Напиши коментар