Ослободите Андреја Фајгеља!


oslobodite fejgelja
ДАНАС ФАЈГЕЉ, СУТРА МОЖДА ТИ!??? Андреја су под оптужбом за насилно рушење уставног поретка ухапсили они који су тај поредак до сада урушили хиљадама својих кривичних дела која се крећу у распону од највећих пљачки до велеиздаје националних интереса.
О уставном поретку данас „брине“ мафијашки режим постављен од стране окупатора, љигавци који су продали своје рођене мајке да би дошли до шаке долара и хапсили родољубе који се не устежу да до голе коже раскринкају сатирање народа и државе. О уставном поретку брину они који не хапсе појединце и организације које се најотвореније финансирају са Запада и јавно раде против интереса Србије, педери у фотељама који разарају породицу и здраве вредности, они који не хапсе багру која позива на тзв. Војводину или на тзв. Санџак Републику, структуре од којих слободу купују нарко-дилери и трговци белим робљем, паразити који пљачкају Србију преко намештених тендера, јавних набавки и преко својих мафијашких намесника по општинама и градовима, преко својих партијско-буразерских секти.

Они који немају храбрости да се обрачунају са истинским криминалцима у политичким и пословним круговима, него с њима праве шеме и дилове. Брину они који не реагују на кршење Устава од стране Председника САНУ, они који у тајности спремају мењање Устава и потпуно одрицање од Косова и Метохије. То је тај уставни поредак који је Фајгељ „угрозио“ и због чега је ухапшен пред женом и децом. Фајгељ је жртва ЗЛИКОВАЧКОГ СИСТЕМА у коме рушење уставног поретка могу да напакују сваком ко се усуди да јавно напише или изговори истину, ко нема намеру да подлегне притисцима и прави компромисе са шљамом. Хапсе здраву Србију они којима су гласноговорници један Драган Ј. Вучићевић и Жељко Митровић.

Зато је у овом моменту неопходно да сви слободоумни појединци и организације родољубивог фронта не прећуте и не оћуте ово шиканирање Андреја Фајгеља, него јаче подигну глас и конкретније покажу свој однос према овом сулудом хапшењу које режирају режимски медиокритети! СЛОБОДА ФАЈГЕЉУ!

Подсећамо да је вест о његовом хапшењеу пренео портал ИН4С у којем се наводе разлози за хапшење:

Под сумњом да је прекршио члан 309. Кривичног закона Србије, који се односи на насилну промену уставног поретка, вечерас је у Новом Саду, како јављају београдски и новосадски портали, ухапшен професор Андреј Фајгељ, позивајући се на изјаву његовог адвоката Марка Пекића.

На основу непотврђених информација, како наводи ИН4С, непосредни повод за хапшење је био видео Фајгеља на његовом Јутјуб каналу у којем говори да је Александар Вучић у континуитету Србији и српском народу током бриселских преговора приређивао понижење, закључно са посетом генералног секретара НАТО Јенса Столтенберга, којег је премијер Србије дочекао хлебом, сољу и почасном гардом.

Фајгељ сматра да је то највеће понижење које је Србија доживела у времену свеопштег рушења вредносног система, преноси портал ИН4С.

Према истом извору, Фајгељ на крају обраћања каже да се ово неподношљиво стање у Србији може решити само на један начин и наводи да је тај начин описан у уџбеницима историје за основну школу.

По речима адвоката Марка Пекића, правног заступника Андреја Фајгеља, његовом брањенику је одређен притвор у трајању од 48 сати.

Пекић је, посредством портала ИН4С, пренео поруку Фајгеља да ово хапшење неће променити његово мишљење.

„Не пристајем на стање где ја, као слободан грађанин ове земље и универзитетски професор, не могу износити став о добробити моје државе и мог народа“, навео је Фајгељ у изјави коју је пренео његов адвокат Пекић.

Извор: Facebook


Напиши коментар