Двери: „Вучићу: Зашто Кирби МОЖЕ, а Рогозин НЕ?“


zorana mihajlovic agent stranog interesaПотпредседница владе Зорана Михајловић, изјавила је данас медијима, да заменик руског премијера Дмитриј Рогозин, треба да води рачуна о својој земљи, а ми ћемо, мислећи на СНС, водити рачуна о својој.

Она је ово изјавила због упозорења вицепремијера Русије, да би се Србији због евроинтеграција могло десити исто што и Немачкој током новогодишње ноћи, када су мигранти напали жене у Келну.

Поводом ове увреде упућене заменику руског премијера, од стране министарке Михајловић, Српски покрет Двери захтева одговор од премијера Вучића на следећа питања:

  • Како можете да допустите да министарка Михајловић, на овако груб начин критикује вицепремијера Русије Рогозина и то у тренутку када је Србији потребно руско наоружање?
  • Како можете да дозволите да се ваша потпредседница недипломатски понаша и напада државу, која Србији треба да омогући најповољније економско-трговинске аранжмане?
  • Како вам није сметало да се амерички амбасадор Кирби меша у унутрашња питања Србије и како њему није речено да гледа своја посла?

fifi-rogozin-kirbi

Ово је само још један доказ да је министарка Михајловић страни агент у Србији и питамо се до када ће премијер Србије Александар Вучић, заједно са својим министрима, гурати Србију у еврофанатички брод, који тоне, и одбацивати руку пријатељства, која нам се константно нуди од стране Русије.

И ко је уопште министарка Михајловић да на такав начин даје изјаве о вицепремијеру Русије и на крају у чије име? Сигурно не у име владе Србије.

Српски покрет Двери, захтева од премијера Вучића, хитну смену министарке Михајловић, због недипломатског понашања и вређања заменика руског премијера.

Информативна служба Српског покрета Двери


Напиши коментар