Министарка Михајловић примила у опроштајну посету одлазећег Кирбија


zorana mihajlovic i majkl kirbi
Мајкл Кирби и Зорана Михајловић
Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић примила је данас у опроштајну посету амбасадора Сједињених Америчких Држава Мајкла Кирбија који је истакао да је задовољан сарадњом са њом и резултатима њеног министарства.

„Радује ме што ћу се возити добрим путевима и што ћу следећи пут моћи да допутујем у Србију директним летом из Њујорка. У Вашем министарству сам видео практичне ствари, резултате опипљиве грађанима Србије које могу да користе“, рекао је Кирби, саопштило је Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Он је додао да је срећа када се могу набројати резултате рада у конкретним километрима док у дипломатији резултати нису тако опипљиви.

„Било је задовољство сарађивати са вама“, рекао је Кирби и похвалио напоре Министарства и жељу да се пројекти реализују.

Како је саопштено, Михајловић је захвалила Кирбију на подршци и изразила наду да ће се успешна сарадња наставити.

„Ваша подршка била је много пута од огромног значаја. Преговори са Американцима за директне летове до Њујорка су само један од примера“, истакла је Михајловић.

Предлог Магацин-а:

„Вучићу: Зашто Кирби МОЖЕ, а Рогозин НЕ?“

Извор: Бета, Факти


Напиши коментар