Нефролог др Suzanne Humphries о вакцинама: Изједначавање антитела чије је понашање крајње непредвидиво са имунитетом равно је лудилу (ВИДЕО)


de-suzy„Проучавам вакцине последње три године, од када су се појавиле у мом професионалном животу, и тренутно сматрам да вакцинација никад није била безбедна, никад нису постојале безбедне вакцине, нити ће икада постојати, и немогуће је створити безбедну вакцину. Разлог за то је што је сам процес вакцинације у супротности са природном функцијом имуног система живих бића. Он тера имуни систем да успостави равнотежу која је крајње неприродна и то га чини подложним већем броју ствари од оних против којих сте наводно вакцинисани“ – каже на почетку свог стручног сведочења о вакцинама нефролог, др Сузан Хамфрис (Suzanne Humphries).

Уношење болесних материја у тело и начин на који у њега улазе, најчешће кроз мишић и кожу помоћу неодговарајућег средства – игле, заједно са свим хемикалијама, антибиотицима и стварима за које произвођачи можда и не знају док их убризгавају у мишић… То не може никако бити безбедно.

Када заобилазите природан имуни систем тако што уносите болесну материју у мишић ви стимулишете још једну неприродну реакцију на самом месту убризгавања, убацујући разне врсте метала и ствари које окупљају ћелије имуног система на веома неприродан начин.

Резултат за којим произвођачи или творци вакцина често трагају је једноставно, антитело које је само делић у окриљу имунитета који је толико префињен да они вероватно не могу да цене, то јест очигледно га не цене, пошто је изједначавање антитела чије је понашање крајње непредвидиво са имунитетом равно лудилу. Ако је то заиста тако чудотворан производ, зар не би требали да приметимо колико је чудотворан, или нам поручују да смо сувише глупи да приметимо да то убија и сакати људе, да смо сувише глупи да приметимо његову „чудотворност“. Мислим да им је то главни аргумент – сувише смо глупи да бисмо видели колико је чудотворан, па, да би заштитили све, они ће нам га пружити, у сваком случају.

Зашто се тако „диван“ производ мора на силу давати људима још од првих вакцинација?
Зашто се тако „диван“ производ мора на силу давати људима још од првих вакцинација?

Да су људи заиста гледали како други умиру од малих богиња и заиста видели како вакцина против малих богиња спасава људе, постојао би огроман ред оних који чекају да је добију. То се никада није десило.

Историјски подаци показују да су они који су вакцинисани били међу најболеснијима, да су мног деца преминула након вакцинисања против великих богиња, да су се код прелепих, савршених беба које су силом добиле те вакцине развили чиреви, да су умирале или оболевале од ужасних болести, од болести за које су касније говорили да би их у сваком случају задесиле. Међутим, родитељи који су све то гледали знају да то није тако.

Зато, ми који смо свесни да наука не подржава вакцинацију, који примећујемо да су људи осакаћени или мртви због вакцина, који смо искусили сопствене реакције на вакцине – нас категорички сматрају лудима, упркос чињеници да смо их, заправо проучавали.

Знате, нико од мојих колега није у прошлости проучавао вакцине, а ипак мисле да све оно што су слушали, изнова и изнова током година о безбедности и ефикацности вакцина, надвладава сво знање које сам покупила из књига и о којем сам покушала да разговарам са њима. То запрепашћује.
Као да је та парадигма толико јако усисала те умове, и није реч само о умовима тих доктора, већ и о безбедносној мрежи, и граници до које се осећају пријатно, и наградама које добијају за оно што чине, а награда није оздрављење људи, награде су новчане природе и моћ, то је све. У питању су новац и моћ.

nagradee

Многи доктори који са жаром пропагирају вакцине ће, попут папагаја, понављати фразу да бебе треба вакцинисати док су мале јер се вакцина боље прима. Родитељима се говори да своју одојчад стару два, четири или шест месеци донесу како би им се убризгала материја са 24 различите болести, заједно са полисорбатом-80 тј. дозом алуминијума која уопште није безбедна у односу на телесну тежину у коју се убризгавају, како би произвела жељени одговор имуног система, зато је алуминијум ту присутан. Говоре им да доведу децу, а прави разлог је што је неопходно да родитељи долазе једном годишње и да буду дресирани, а да би то урадили, они боду децу. Зар то није болесно?

vv1

Ако је у питању само дресура родитеља, зашто им не бисмо давали инјекције са сланом водом на два, четири или шест месеци и задржали то за себе? Зашто је неопходно убризгавати болести које неће бити ефикасне, већ проблематичне са 2, 4 или 6 месеци живота?
Имуни систем одојчета развија се полако, то је природно, то је део шеме. Постоје извесни интерлеукини TNF-ови који су хемикалије и излучевине имуних ћелија, и оне стављају наш имуни систем у погон, и код новорођенчади природа је удесила да су они искључиво неактивни.

Научници који раде на вакцинама тражили су начин да активирају те хемикалије, пошто мисле да је природа несавршена, и да је Мајка Природа све погрешно урадила када је створила имуни систем новорођенчета, да Мајка Природа није имала појма како да створи људско биће које може да се бори са својим болестима док је још одојче и док расте.

Те имуно-хемикалије се не излучују обилно код одојчета управо зато да би се имуни систем развио лагано и, рекла бих, промишљено, пошто имуни систем функционише по сопственим начелима. Дакле, мора бити у могућности да адекватно одговори, адекватно реагује, адекватно пружи повратну информацију – суштински, он представља ум за себе.

Дакле, зашто сва ова деца не умиру, зашто нису изузетно подложна болестима, више него што заговорници вакцина тврде да јесу? Због мајчиног млека. Управо због мајчиног млека здраве жене која се здраво храни. То је природно.
Природно је да те хемикалије буду на ниском нивоу код мале одојчади и да их допуњава мајчино млеко. То је функционисало веома дуго времена, функционише изузетно добро и за последицу има имуни систем који је изузетно ефикасан и у каснијим годинама. Он пружа имуни систем који је ефикасан и у свету пуном бактерија, и учаурених бактерија, која захтевају реакцију, а мајка је у стању да суштински заштити своје дете антителима из свог млека.

Дакле, творци вакцина су одабрали систем уверења у којем се новорођенчад рађају са неодговарајућим имуним системом, и да је једини начин на који их можемо спасити од Хепатитиса Б, Рота вируса итд, јесте да им се вакцине убризгају што је брже могуће помоћу вишеструких убода. Дакле, зашто нам је потребно више инјекција? У суштини, потребни су им вишеструки убоди пошто ове вакцине не узрокују жељени одговор имуног система након једног убода иако је то жеља твораца вакцина. Или, можда и није, пошто се добија новац за вредност сваке појединачне вакцине и трошак се наплаћује за сваку примену вакцине, и што се да више вакцина, више се новца и заради.

Међутим, чињеница је и да ове мале бебе имају слабији одговор имуног система у односу на вас и мене, а то је један од разлога зашто се алуминијум додаје у вакцине – како би стимулисао ту реакцију, тако што се алуминијум убризга у мишић и чини да ћелије имуног система реагују на њега, што је потпуно неприродна појава.

Дакле, оно што се деси кад беба добије вакцину је да се природна нереактивност имуног система поништава и затим нереактивност постаје хиперреактивност.

vvv1

Из ових разлога сведоци смо све више примера астме, болести дисајних путева, алергија на кикирики, латекс итд, управо због ових инјекција које ова деца добијају, које не само да садрже болести у себи, већ и надражују имуни систем на неприродан начин, тако што ремете нормалну равнотежу нереактивности, и претварају је у хиперреактивност.

Мислим да многи људи не верују свом имуном систему зато што су условљени да му не верују. Никад им није пружена прилика да се заправо разболе и опораве без алопатског мешања, а пошто им се, кад се разболе, дају лекови попут Ibuprofen-а, антибиотика, антивируса… Знате како – кад све те ствари унесете у болесне, учинићете их још болеснијим. Међутим, болесна особа може помислити да се њихова болест само погоршала. Неће ни помислити да су лекови које су узели узроковали… Не могу да убедим људе да их лекови које узимају чине болеснијима и да им се, иначе, стање не би погоршало. То је врло тешко, због уверења која људи гаје и онога што се налази на полицама у продавницама, и што се рекламира на ТВ-у, и помаже им помоћу прелепих слика и здравих људи који су у тим рекламама. А затим, ту су и доктори са својим дипломама, који су прошли сву ту обуку и образовање, и говоре вам да ваш имуни систем није довољан да све то пребродите.То је тако јер ни доктори не знају како да брину о вашем имуном систему, јер их нису о томе учили у медицинској школи.

На крају добијете друштво које, од првог до последњег, не зна како функционише имуни систем, нити како да се брине о њему, не зна како да обнови хранљиве супстанце и минерале који су му потребни, не зна како да унесе храну која ће му помоћи, а онда, када пропадне – свали кривицу на Бога и каже да су нам потребне вакцине.

Једноставно, није добро осмишљено, или су те инфекције постале толико озбиљне да наши имуни системи не могу да се изборе са њима. Ја не верујем у то. Верујем да здрав систем, који је ослобођен отрова и има подешен имуни систем, може да се избори са било чим што му се нађе на путу.

Извор: СРБски ФБРепортер


Напиши коментар