Од Делија, али нова народна: „Фак, фак, НАТО пакт“ (ВИДЕО за уживање)


Или, за протестантске есенесовце и остале Англосрбе да боље разумеју: „Fuck, fuck NATO pact“

Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано


Напиши коментар