Аљоша Миленковић: Мигрантска криза је добро испланирана акција иза које се крију врло опасне намере интересних група (видео)


aljosa milenkovic8. марта на Правном факултету Универзитета у Београду, Аљоша Миленковић, писац, продуцент и новинар Ал џазире (ALJAZEERA) одржао је предавање на тему „Мигрантска криза“.

Током свог излагања Аљоша  Миленковић је приказао лице и наличје кризе која потреса Европу, а која по његовом дубоком уверењу има корене још у акцијама које су спроводили косовски Албанци још деведесетих година двадесетог века.

Приказивањем снимака и фотографија које из неког разлога нису нашле своје место у светским и националним медијима, Миленковић је поткрепио свој став да криза у којој се налазимо није само низ спонтаних несрећних околности већ добро испланирана акција у којој се највеће патње људи злоупотребљавају како би се замаскирале врло опасне намере интересних група.

Након излагања, студенти су имали прилику да постављањем питања усмере даљи ток разговора.
Уз не тако светле прогнозе за окончање ове и неких будућих криза, Аљоша Миленковић је закључио предавање поручивши студентима да вероватно долази крај Европе каквом смо је ми познавали и да никада здраво за готово не узимају информације које се пласирају у медијима. Пожелео им је да се воле, мисле својом главом и воле нашу земљу. Немојте правити исте грешке које је направила моја генерација, упозорио је Миленковић на самом крају.

Извор: СРБски ФБРепортер


Напиши коментар