У Подгорици се завијорила “застава“ шиптарских сепаратиста


Образ ко ђон јер далек је пут...
Образ ко ђон јер далек је пут….

На друштвеним мрежама постиђени и гневни, млади Црне Горе делили фотографију необичне сцене у Подгорици. Застава шиптарских сепаратиста – равноправна.

Застава дела територије са којег су шиптарски сепаратисти протерали више стотина хиљада Срба, можда и преко милион од периода између два светска рата до данас, сасвим легитимно се завијорила на јарболу у Подгорици. Без обзира што претензије тог народа нису скривене ни непознате ка самој Црној Гори, постоји група људи којој то не смета. Ти људи се данас називају (дал’ пежоративно или жаргонски) „миловцима“, „монтенегринима“ итд… а као врх власти у такође отцепљеној Црној Гори од остатка Србије, изузетно су захвални Шиптарима који су највише помогли да ова република стекне независност како су више пута јавно оценили и захвалили се.

Већина национално свесних и здравих људи мисли потпуно другачије. Када смо на једној друштвеној мрежи видели фотографију и питали када и где је окачена „застава“, којим поводом и да ли испред неке од државних зграда, одговорено нам је само „синоћ у Подгорици, не знам где тачно, срамота ме је… Сви су већ видели.“

Подгорица са флеком на образу за вечност.
Подгорица са флеком на образу за вечност.

Без обзира што је про-западна, полтронска и како медији наводе, вероватно уцењена власт, признала нешто што је заувек нанело срамоту црногорском делу српског народа, тај исти народ не може да прихвати то као уобичајену процедуру а понајвише због тога што се до тог стања дошло злочинимо шиптарских терориста, финансираним парама од трговине дрогом, белим робљем, оружјем и другим високим криминалом.

Предлог Магацин-а:

Црна Гора: Може све, само српско не
Црна Гора: Казна за истицање српске тробојке 20.000 евра?!
Црни орао изнад Црне Горе – махање барјаком велике Албаније

Извор: КМ Новине


Напиши коментар