Митрополит Амвросије: Ускоро ће нам преостати само да отпевамо Грчкој „вјечнају памјат“


european-refugee-crisis-orchestrated-by-UK-US
„Избеглице шаљу у Грчку како би променили њен национални и верски идентитет. Како би од земље православних хришћана постала држава муслимана-досељеника,“ – истакао је владика Амвросије у свом недавном обраћању, које цитира портал AgionOros.

По речима митрополита «у мирном освајању Грчке» помаже државна телевизија: «Који је смисао приказивања вести на арапском? Ко од имиграната има телевизију и могућност да гледа програме на државној грчкој телевизији?

Ко је питао грчке држављане који плаћају државну ТВ од својих пореза?

Изражавамо негодовање због овог злочина према народу! Приказујући програме на арапском самим тим озакоњујемо мноштво досељеника! A priori их признајемо за законите становнике земље!

Програм емисија на грчкој држвној телевизији: 06.00 – јутарња молитва с имамом, 13.00 – Алаху-Акбар (дечји пограм), 15.00 – кулинарска емисија «Наша кухиња без свињетине», 16.00 – читамо Куран, 23.00 – документарни филм "Злочини крсташа"
Програм емисија на грчкој држвној телевизији: 06.00 – јутарња молитва с имамом, 13.00 – Алаху-Акбар (дечји пограм), 15.00 – кулинарска емисија «Наша кухиња без свињетине», 16.00 – читамо Куран, 23.00 – документарни филм „Злочини крсташа“

О огромној доброчинитељској делатности Цркве и о самопожртвованости клирика и мирјана државна телевизија ништа не говори. Медији су прећутали и митинг против електронских личних карата којем је присуствовало мноштво људи. А за мигранте се емитује целих 16 програма на арапском језику!

Крај грчкохришћанске културе ће означавати и крај Грчке као државе. Овај процес се одвија брзо и ускоро ће нам преостати само да Грчкој отпевамо «Вјечнују памјат»!

Са руског превела: Марина Тодић
Извор: Православие.ру


Напиши коментар