НАШИ: Сорош помогао штампање антируског извештаја који је направила Бисерко


sonja biserkopotkaУстав РС гарантује слободу политичког опредељења сваком појединцу, а та слобода се грубо крши од стране Соње Бисерко, која све политичке неистомишљенике ставља у извештаје назови политичких непријатеља ЕУ и предаје их западним агентурама и амбасадама

Српски народни покрет НАШИ нашао се и у најновијем антируском извештају „Потка српског идентитета – антизападњаштво, русофилство, традиционализам” у издању Хелсиншког одбора за људска права, чије је штампање помогао Џорџ Сорош, односно Фонд за отворено друштво.
СНП НАШИ су и овога пута трн у оку плаћеничким НВО због првог српског програма евроазијских интеграција.
И ово издање Хелсиншког одбора не разликује се много од осталих који су излазили. Засновано је на различитим шпијунским делатностима и прикупљању информација о деловању патриотских покрета и појединаца, а затим се извештаји штампају у публикације које се предају страним амбасадама и агентурама.
СНП НАШИ се на више места представљају као велики проблем евроинтеграцијама, а у извештају се нашло и наше саопштење против актуелног мафијашког режима Мила Ђукановића који је признао лажну државу Косово и увео санкције Руској Федерацији.
Овакво прављење „публикација“ је класично таргетирање свих политичких неистомишљеника, и позив на обрачун са њима.
СНП НАШИ захтева да држава коначно почне да ради свој посао и да се овакво шпијунско деловање разних НВО строго санкционише.
Устав РС гарантује слободу политичког опредељења сваком појединцу, а која се грубо крши од стране Соње Бисерко, која све политичке неистомишљенике ставља у назови извештаје политичких непријатеља ЕУ и предаје их западним агентурама и амбасадама.   
Овакво деловање разних НВО угрожава основне слободе и људска права грађана Србије да могу слободно да се изражавају и заступају своја политичка мишљења, јер ће се у супротном њихово деловање, које није у складу са политичком визијом Соње Бисерко, наћи у рукама неког обавештајца и службеника стране амбасаде.
http://www.magacinportal.com/2016/03/30/o-subverzivnoj-prirodi-nevladinih-organizacija/
(саопштење Српског народног покрета НАШИ)
Извор: Факти
наши, невладине организације, окупација, Саопштења, соња бисерко, сорош, србија
http://www.magacinportal.com/2016/06/07/nasi-soros-pomogao-stampanje-antiruskog-izvestaja-koji-je-napravila-biserko/


Напиши коментар