Најпознатија немачка ТВ кућа објавила шта нам спремају светски сатанисти


zdfНајпознатија немачка ТВ кућа („ЦДФ“) обелоданила је истину немачком народу и мало је рећи направила праву пометњу. Јавно је пласирала две истине европским народима. Прва је та да остајемо без папирнатог новца. А друга је та да нам следи чип у десницу! У Немачкој се задњих дана на свим нивоима, од елитних експертиза, па све до кафанских сусрета разбуктала расправа о укидању папирнатог новца.

Ангела Меркел се у вези тог новог великог европског циља, чак састала с француским премијером тражећи подршку за тај план. И то у јеку имигрантске кризе, док нико не види или не жели наћи неко сувисло решење за егзодус библијских народа са својих огњишта – виа Европа. Ка нама се сели цела Месопотамија али, најутицајнија жена ЕУ уместо да крикне, као што би свака мајка крикнула ‘Стоп рату’ и направи притисак на своје пријатеље да се тај срамотни рат заустави, она одрађује за банкароиде, посао из хорор филмова.
Још се није ни слегла прашина око могућег новца који то није, а Немачка је већ у неверици гледала већ нови хорор – на врло гледаној и најпознатијој немачкој кући ЗДФ. Новинар је прво лепо образложио нацији да се многи стручњаци слажу како је дошао крај новчаницама, јер су непрактичне, могу изгорети, могу се украсти итд, и дао је пример супер развијене Шведске која је скоро па изузела новац из оптицаја – тамо већином сви плаћају картицама. Наравно, заборавио је споменути да је та супер држава задњих десценија јако смањила социјална давања као и да је ограничила људска права. Но, на страну то. У наставку прилога, након увода о безготовинском плаћању уследио је филм о РФИД чипу и о његову изумитељу који, наравно тврди да је имплантат безопасан, свима угодан без сигнала, а потребан је само читач. Коментари немачких људи који су гледали овај прилог су врло јасни, – Немци, као и сваки нормалан човек нису одушевљени идејом о чипованом свету.
Недавно је у магазину “Тренд” објављена вест да је аустријско¬-немачка компанија за високу технологију ЕДАQУОС избацила на тржиште пројекат о чипованом новцу. Новчанице би имале уграђен РФИД ¬ чип и у сваком тренутку на каси или у банци могло би се проверити откуд новац. У случају да му је траг мутан или “без порекла” истог момента би био угашен, дакле постао би неважећи. Забрана пословања готовином постала би непотребна. Људи би се сами, преко ноћи, одрекли своје најљубљеније тековине цивилизације, новца. Плаћали би десницом, картицом, смартфоном или ће се вратити назад у пећину и почети трампити ¬ кожу за хлеб или вино.
Достојевски, који је био духовни бард али и коцкар, рекао је: “Новац је знак велике слободе”. Човек који ради дан и ноћ да би преживео има бар ту задовољштину да држи у рукама плод свог рада, свој новац с којим ће располагати како он жели, потрошити га или спремити “под кревет” за црне дане. Милиони људи на свету сваки дан се устају, трче на посао, губе здравље и живце, губе цели живот рмбајући за невидљиве газде који ће им сад и њихов крваво зарађени новац учинити невидљивим. Тренд укидања готовине, кеша, захватио је Европу попут торнада. Почело је у Италији под изговором борбе против мафије. На банкомату можете подићи највише 1000 еура месечно, затим у Шпанији, Грчкој, сад у Француској, због тероризма наводно. Најдаље у томе су отишле земље Скандинавије, Шведска, Норвешка, Данска. У Холандији је неки неки дан објављен закон да кафићи и трговине не морају узимати новчанице ако неће.
Људи прихватају картице јер је елегантније, брже итд. Али, ни не слуте шта ће бити кад буду зависни само о том комаду пластике у руци. Још увек има готовине па некако све је још ОК. Али, кад вам укину минус, кад банка само угаси вашу картицу или се банка угаси итд. Шта онда? Где ћете посудити до првог, или, зар ће стари и немоћни или по болницама морати давати пуномоћ своје картице комшијама, ближњима који су можда и неодговорни? Свет ће се променити посве, наше навике, све, постаћемо нови људи за нови, врли свет. Је ли то могуће.
На прошлом састанку светских моћника земаља Г-7 расправљало се о укидању готовине из оптицаја за све земље Европе. Главни “гуру” тог пројекта био је нова звезда на мађионичарском небу Петер Бофингер. Он је изнео свој пројекат у склопу своје леве социјалдемократске странке у немачком Бундестагу, али и дао је интервју за Спиегел. Наравно, жели што пре да и у Немачкој буде усвојен закон о безготовинском плаћању. Нема више трошка за штампање новца, нема више пљачки банака, тачно ће се видети ко је купио тампоне а ко полугу злата итд. За сваку трансакцију од пекара до WЦ-а у ресторану банка ће наравно наплаћивати провизију, и вама и тети у “клозету”. Колико? Па колико јој воља. И тако је та пластика у вашем џепу једино што још имате, ако се буните можете остати и без тога! Неће бити тероризма, деца ће “јести” само здраву траву, замислимо свет без ратова, без дроге, без превара. Провала без корупције.
Укидање готовине је у ствари знак доласка антихриста на земљу. “Новац је узрок зла у свету па вам зато ни не треба” ето, то је оно што је Велики Петер поручио народу. Не тако доректно, наравно, сви су они лицимерно лингвистички изображени ПРовци, али ипак је рекао баш то. И то баш уочи великог рата о којем сви брује, баш сад кад је скоро цела планета у рату , у поплавама, у хаосу, у таквом моралном нереду Петер продаје маглу о бољем свету.
Само ако дозволите да вам узмемо још и то мало што имате, ту јадну шаку долара или еура на вашем крвавом длану. Нећемо требати камере за своје ново робље, ништа од скупе заштитарске опреме, само ћу пратити траг ваше картице и знати где сте и шта радите. А кад им досадите само ће вас “угасити”. Ни у цркву се нећете моћи сакрити, знаће за сваку вашу милостињу.
http://www.magacinportal.com/2014/03/27/sta-su-rfid-cipovi-i-koje-su-njihove-prednosti-i-mane/
Извор: Борба за веру
контрола, манипулација, новац, нови светски поредак, слобода
http://www.magacinportal.com/2016/08/29/najpoznatija-nemacka-tv-kuca-objavila-sta-nam-spremaju-svetski-satanisti/


Напиши коментар