Слика протресла Еуропу: Њемачка кршћанска дјеца присиљена клањати у џамијама!


Немачка деца клањају у џамији

Родитељи плаћају казну и до 300 еура ако не допусте дјеци посјет џамији!


Говорили су вам како није у питању исламизација Еуропе, већ помоћ мигрантима који ће се интригрирати у кршћански дух. Наравно, то је далеко од истине! Слика која је шокирала Еуропу снимљена је у Рендсбургу а приказује тринаестогодишњу дјецу који су имали обвезу посјетити џамијиу у склопу предмета географије. И не само, то. У џамији они су се учили клањати Аллаху.

Немали број њемачких родитеља успротивило се таквом научавању дјеце, те своју дјецу нису пустили у школу тај дан јер не желе индоктринацију своје дјеце у џамијама.

Те родитеље сада очекује казна од 300 еура јер како Власти кажу није на родитељима да одлучују који је ће предмет дјеца слушати! Ова приложена фотографија на којој кршћанска дјеца под наставом клањају можда би и могла бити сагледана у ‘духу толеранције’ када се иза ње не би истовремено забрањивало кршћанство у срцу Еуропе.

Наиме, интеграција еуропских кршћана у исламску културу догађа се у тренутку када се догађа забрана кршћанских обиљежја, крижева, молитве, вјеронаука, кад се истовремено на све стране “кршћанске” земље ЕУ и САД се насилно раскрштавају од стране властитих влада. На Блиском Истоку кршћане се масакрира и истребљује годинама и на то сви шуте, цијели запад.

На Западу се Божић више не смије називати Божић, а јаслице се забрањују на јавним површинама, ради се проблем око било каквог спомена Бога и кршћанских вриједности, па чак и културно-повијесних на којима је  изграђена цијела еуропска цивилизација. Наравно, тај парадокс обрнуте интеграције у којој се Еуропљани присиљавају на прихват потпуно страног ислама те суставно урушавање кршћанских вриједности није случајан! То доказује и ова сулуда фотографија, о којој свијет шути!

Позивају на рат против кршћана, а еуропске власти то подупиру

Неки упорно тврде да је ислам религија мира и да су џихадисти само рубне скупине слама, екстремисти. Та мисао посебно се пропагира и његује на западу на којем је посебно забрањено мислити, камоли говорити што друго осим неистине, а то је да сви муслимани желе мир.


То напросто није точно, што доказују и изјаве имама најсветије џамије за муслимане у Меки, Абдул Рахман Ал-Судаис који је на највећем годишњем окупљалишту муслимана у Меки муслимане заправо позвао на рат против кршћана и других ‘невјерника’ изјавивши сљедеће: ‘О, Аллах, подари побједу, част и моћ нашој браћи у Јемену, Сирији, Ираку и по цијелом свијету.

Нека побиједе подмукле жидове и кршћане – злонамјерне и непоуздане лицемјере’. Његова молитва која је уједно и молитва за рат и борбу с кршћанима објављена је на египатској телевизији ал-Qахера Wал Нас, а изговорио је то на ходочашћу које у Меки окупља преко 800 тисућа муслимана и то у тренутку када цијела војска муслиманских имиграната дословце покорава Еуропу под кринком избјеглиштва и уцјене кршћанске Еуропе, и док еуропске власти раде на рушењу кршћанских цркава те на успостави бројних џамија у којима онда кршћанска дјеца у склопу школства морају клањати!

Извор: Дневно.хр, Срби на окуп


Напиши коментар