Обавештење – промена домена!


Од 07.10.2017. страница Магацин портал прелази на свој стари домен http://www.magacinportal.com/. Садашња адреса http://www.magacinportal.com/ одлази у историју. Замолио бих вас да нас од 07.10.2017. потражите искључиво на домену http://www.magacinportal.com/. Што се друштвених мрежа тиче ништа се не мења.

Замолио бих и све уреднике сајтова са којима смо „улинковани“ да замене линкове на банерима који воде до нас.

***

Магацин је основан 13. августа 2011. године на бесплатној хост платформи wordpress.com. Након неколико година рада прешли смо на плаћени хост и домен. Како је Магацин од почетка замишљен као некомерцијална страница и финансирана је искључиво новцем уредника, након неколико година рада, због трошкова се одлучујемо за повратак на стари домен. Све што је икада објављено на адреси http://www.magacinportal.com/ досупно је и на адреси http://www.magacinportal.com/

Што се тиче уређивачке политике странице она остаје иста и са истом мисијом, да „избрусите своју аналитику“, да чувамо националну свест у време окупације, нашу традицију, историју и сећање на све оне који нису питали колико кошта борба за слободу и српство.

Ваш Магацин

wordpress, домен, магацин, Магацинпортал, промена домена
http://www.magacinportal.com/2017/10/06/obavestenje-promena-domena/


Напиши коментар