Милан Ружић: План принца Вилијама


„Колики лицемер треба да буде човек који позива на депопулацију, а има два и очекује треће дете?“. Фото: Принц Влијам са сином

Гледам пре неки дан обраћање принца Вилијама, не својој нацији, већ свету, а говорио је о депопулацији. Многи су се чудили ономе што је он говорио и порукама које је послао, али када се присетимо које државе је он принц, све нам буде јасно.

Не знам чему чуђење што Велика Британија позива на депопулацију као на легитимно средство борбе против пренасељености планете? Исто тако не знам како се нико није сетио да каже како је то позив на геноцид једног, каквог-таквог, принца једне онакве земље која игра толику улогу у савременом свету?
Када један народ, као што је српски, ослобађа своју територију, онда је то геноцид, а када један народ са острва, који се више пута доказао као геноцидни, то није моја тврдња, већ целог света, пошаље поруку о „златној милијарди“, онда је то план за очување наше планете.
С обзиром на то како се власти те „силе“ понашају већ вековима, онда их не могу назвати другачије него зверима. А уколико су ти људи који позивају на депопулацију планете и предано раде на њој, звери, онда не видим да је тај принц у праву у тврдњи да је број дивљачи на свету преполовљен. Док је таквих, тај број ће само расти.
И нека нас не чуди што се баш из Велике Британије позива на геноцид под плаштом очувања планете, јер се њима и Американцима праштају свакакве глупости које изговоре у микрофоне, чији звучници се чују у целом свету.
Како може један принц, као што је Вилијам, у будућности владати земљом када из изговореног видимо да не влада собом? Како једну од најснажнијих и најутицајнијих држава на свету препустити ономе који позива на убијање? Је ли то та демократија коју они шире по свету? Да ли то и оружја која служе да се затре људски род постају племенита? Значи ли то да Британци убијају искључиво из племенитости? Је л’ оно Британци скоро до краја двадесетог века наметнуше Абориџинима статус животиња, па их изловљаваше по Аустралији и на крају им отеше земљу?
Ако је принц Вилијам толико забринут за опште добро планете, зашто не затвори све британске фабрике, руднике и томе слично? Каква је то особа која се лакше опредељује за гашење људских живота? Да ли можда треба са животињског да пређемо на људско месо? Можда је то пут ка ефикасној депопулацији?
Колики лицемер треба да буде човек који позива на депопулацију, а има два и очекује треће дете? Зашто не живи у земљама које су увеле контролу рађања? Јесу ли његова деца и њихови животи вреднији од живота било ког другог детета на кугли земаљској?
Каква је то елита која се бави овим геноцидом који називају другачије? Чија је то елита?
Зашто, принче Вилијаме, не започнете од своје земље? Што не бисте жртвовањем свог, уместо туђег, народа постали пример целом свету? Зашто не бисте, кад се већ толико бринете за животиње у Африци, све звери пребацили у своје краљевство, па би оне уједно вршиле депопулацију Велике Британије?
У сваком случају, један из ове „дивљачке“ земље каква је Србија, по његовом мишљењу, му поручује да се мане тога и нека се забави својом децом како она не би личила на њега.
Надам се да ће принц Вилијам једног дана схватити да није цела планета његово краљевство, већ оно острвце на карти света које би хтело да се целокупан свет на њега сведе.
Извор: Искра


Напиши коментар