Марко Радуловић: Ко зна како смо ми разграничени у њиховим болесним плановима


Сетио се Вођа данас и Његоша, након што је стасао на Веберу, па каже – мало руках, малена и снага…Па онда као кукавичје јаје убацује причу да нас је Немачка са Косметом већ разграничила тако што га је признала као државу.


Па јасно је нама то да су нас и Немачка и слични њој већ разграничили и са Рашком облашћу и са Северном Србијом и ко зна како смо све ми разграничени у њиховим болесним плановима.
Али то не значи да неко одавде има право да то такво њихово разграничење прихвата формално-правно и као уставну категорију или да ми сами одавде тако нешто тражимо.
Није ти то тата Анђелкова имовина по Бугојну, па ћеш катастарски да је преносиш како ти се ћефне. И ниси ти нешто превише паметан па да видиш да тренутно немамо контролу над Приштином, а да ми то не видимо.
Твоја једина обавеза је да у Уставу Космет дефинишеш као тренутно окупирану територију, а не да признајеш некакве реалности. Реалности се мењају, па ће их можда мењати неки Срби после нас, којима Космет припада исто онолико колико нама и онима пре нас, вековима уназад. И утуви то већ једном у ту главурду, уместо што безобразно манипулишеш и изиграваш сирака тужног без иђе икога.

А ако си се већ сетио Његоша, мој ти је предлог да нпр. читаш његова писма Мехмед Решид-паши, па извол’те одатле цитирај нешто овом народу, уместо што га плашиш сваког дана да ћемо сви да нестанемо с лица земље, ако ти не прихватиш оно што си Западу обећао још 2008. године кад си фамозно напуштао политику и патетисао исто овако као и данас… Само тада нисмо знали за шта се спремаш. А ко те након свега није упознао, скупо би те платио.
И плашим се да си ову Србију дебело преварио и да ћеш много да је кошташ. А јефтино да је продаш. За обичан западни бакшиш.
Аутор: Марко Радуловић
Извор: СРБски ФБРепортер


Напиши коментар