Овако то ради врањански СНС: Честитамо вам избор председника наркомана


Градски одбор СНС у Врању честитао је данас Покрету слободних грађана у том граду, како је навео, „избор председника наркомана“.

„Господо из ПСГ-а у Врању, честитамо вам председника. Још се бившем није макао барут са руке, а ви изабрасте новог са прахом испод носа. Чињеница је да боље нисте ни имали. Верујемо да ће бар вас неколико у Врању остати уз њега у тренутку када многи беже главом без обзира из вашег покрета“, наводи се у честитки коју преноси портал Врањске (www.infovranjske.rs).

Покрет слободних грађана изабрао је у суботу за новог председника глумца Сергеја Трифуновића, након што је први председник ПСГ Саша Јанковић напустио покрет и политику средином децембра.

СНС је навео да је нови председник ПСГ „наркоман најурен из војске, који је уз то познат и по крађи пара од болесне деце, као и вређању жена“ и оценила да су грађани Врања задовољни резултатима власти напредњака.

„Можда сте ви господо незадовољни, јер под вођством председника наркомана, никада нећете водити град, али немојте нама да причате о незадовољству грађана. Знамо ми боље од вас како грађани данас живе, јер се свакодневно бавимо њиховим проблемима. Знамо ми колико нас посла још чека. Такође знамо да не смемо дозволити да лопови и битанге икада више дођу на власт у Србији. И то вама смета“, додаје се у саопштењу градског одбора СНС у Врању.

Извор: Б92


Напиши коментар