Где вам је Косово у „Споразуму са народом“?


Немања Петровић

Опозиција је данас представила свој споразум са народом уз помоћ ког би преузела штафету на протестима који се из недеље у недељу све више шире и постају све бројнији.


На моменте смо очекивали да ће јединство без обзира на идеолошке разлике донети бољитак целокупној Србији и да је политичка „Елита“ научила нешто из претходног периода и грешака које је правила.

Прво као прво, господо одакле Вам идеја да Ви износите било какав споразум и ко ће Вам у име народа тај споразум потписати!?

Ви морате прихватити јасне услове које Вам народ свакодневно излаже, како на протестима тако и на улици, у свакодневном животу!?

Ко је Вас изабрао да представљате „Глас народа“!? Чему та игра у којој се намећете као први међу једнакима!? Чиме сте то господо „Опозиционари“ заслужили!?

Уместо да ослушкујете и разумете народ, Ви радите управо оно што чини и Александар Вучић, стављате се на прво место. Друга ствар али битнија од ове прве, господо из „Опозиције“, у том споразуму ни речи нема о Косову и Метохији!? Јел` сте то заборавили на део наше територије или сте га већ отписали!?

Да ли је направљен договор са Александром Вучићем да се о свему може причати и о свему преговарати осим о Косову и Метохији!?

Господо из „опозиције“, немојте се играти са народом јер шта год мислили, народ се неће одрећи Косова и Метохије!

Бошко Обрадовићу, где ти је нестао осећај за родољубљем и слободом!?

Милане Стаматовићу, хоћеш ли и Чајетину ако треба отуђити зарад мало власти!? О другима из савеза не бих ни трошио речи обзиром да је њихов став према Космету и више него јасан и не разликује се од става садашње власти! На овакав начин само продубљујете кризу у којој се налазимо јер покушавате да се наметнете као алтернатива нечему на исти начин на који је тај исти дошао на власт! Да се разумемо, протести се морају наставити и јачати али не господо из опозиције онако како сте Ви замислили.

Без јасно дефинисаних ставова у вези одбране суверенитета и територијалног интегритета Републике Србије већинска Србија вам неће дати подршку!

Председник „Београдског Фронта“, Немања Петровић
Извор: mediagroup.rs, СРБски ФБРепортер


Напиши коментар