Посланик Срђан Ного најавио кандидатуру за председника покрета Двери


Посланик у Скупштини Србије је решио да се кандидује за председника Српског покрета Двери на предстојећим изборима, који ће се одржати до Видовдана. Ного је из Председништва Двери самоиницијативно иступио крајем октобра прошле године.

Ного је кандидатуру најавио исти дан када се садашњи председник Двери, Бошко Обрадовић оградио од његовог поступка и најавио санкционисање Срђана Нога због доношења макете вешала на протест Савеза за Србију одржаног 09.02.2019.

– Поштовани саборци, желим да вас обавестим да сам донео одлуку да се кандидујем за председника Српског покрета Двери на предстојећем изборном Сабору, о чему сам обавестио врх Покрета. Планирам да обиђем све градске и општинске организације, и упознам чланство са изборном платформом, планом и програмом. Очекујем да се видимо у вашем месту, и у конструктивном разговору заједнички допринесемо јединству и јачању Двери, и бољитку Србије. До победе, за живот Србије! – написао је на Фејсбуку и на Твитеру.

– Правда, одговорност, светосавски национализам. За живот Србије! – закључио је правник и члан Двери.

Иначе, Срђан Ного је био спреман да преузме одговорност за прво појављивање вешала на протесту СзС како би заштито малолетног момка који је ухапшен, али касније и пуштен из притвора.

Подсећамо да је посланик Ного је узбуркао јавност после гостовања у емисији „У центар“, продукције Србин.инфо, када је оштро критиковао Даблински споразум у вези миграната, погледајте видео:

Очигледно да Срђан Ного смета многима пре свега због доследности и истакнуте борбе за заштиту угрожених категорија становништва, подсећамо да је био једини посланик који је у првим редовима бранио грађане од бахатости приватних извршитеља. Такође не треба заборавити да је управо Срђан Ного био заслужан за јавно раскринкавање корупције која сеже везама све до државнх службеника, а које су представљене кроз Двериликс.

Извор: Магацинпортал


Напиши коментар