Срећом деца су нам паметнија од нас


Директорка Сузана Мишић Станковић са америчким војницима

5. марта у гимназији Бора Станковић у препуној сали у Врању одржано је предавање гарде Охаја тј. НАТО војника, у граду где је током агресије погинуло 63 цивила!

Не треба наглашавати која је то злоупотреба деце, школства, да родитељи нису обавештени, која је то срамота, града, државе и школства директорка Сузана Мишић Станковић злоупотребила је децу и школу, испирајући деци мозак, која се не сећају страдања и страхота, која не смеју на Пљачковицу због уранијума, како објаснити породицама страдалих ово што се догађа ?

Слушамо како нема деце на бацање, да се брани држава и света Косовска и Метохијска земља, али има деце да се исперу мозгови и буду овце за клање НАТО-овцама против Русије. Сведоци смо да у Београду у Раковици НЕ сме да се носи мајица са националним обележјима, а хомосексуалци смеју своје заставе дугиних боја да носе. Генерал Лазаревић не сме да предаје на Војној Академији, а изучавају његово ратовање на КиМ у свим војним академијама у свету , где је уништио и понизио НАТО са Војском и Полицијом, што је и новинар Вашингтон Поста за АФП документовао под насловом “ Да Срби уништили сте НАТО, али НАТО предавање је пожељно у поробљеној Србији?

Какви су то двоструки аршини , или још један доказ поробљене земље и понижења.

Срећом нашао се господин Стоиљковић који је прекинуо „предавање“ читај испирање мозга са речима да нису добро дошли у Врање и да су током агресије убили 63 цивила, што су деца громогласним аплаузом поздравила и скандирањем НАТО напоље из Србије напустила салу.

Ово је само још један доказ да нам Блер и НАТО узурпирао државу а да су сви остали слуге запада .

Молим све грађане Србије да овакве скупове прекидају и врше опструкцију, и не дозволе тровање наше деце, која се не сећају страдања пре 20 година, а родитељи да пишу кривичне пријаве директорима школа које злоупотребљавају децу .

Лажу  нас да смо суверена земља, неутрална, самостална и земља правно уређена, што се види се из приложеног.

Аутор, извор: Janko Badzak


Напиши коментар