Наша деца за њихову стварДа ли сте приметили, да се ни једна од невладиних организација (НВО) изричито лезбејских и ултрафеминистичких оријентација (а ничу као печурке), није побунила против „домаћих“ ријалитија у којима управо доминира насиље над женама…где се жене представљају као јефтини сексуални предмети из продавница за сексуалне реквизите. Баш тако, за употребити и бацити…

При томе су се у улози „пожељног објекта“, све чешће налазиле малолетнице или оне девојке тек изашле из адолесценције…а ових дана нажалост и једна несвесна жртва педофилије (Савет РЕМ_а и законе је више илузорно и спомињати)!

Ни реч о женским правима, заштити девојчица, родној равноправности? Мук, потпуна тишина…

Да ли сте приметили да су те исте „боркиње“ остале неме и на сексуално бахаћење локалног политичког моћника над својим службеницама?

Нема побуне, држања придика, очитавања лекција, што иначе у опису њихових активности упорно чине када критикују „заостале традиционалисте“, „конзеративне породице“ и „приглупе супруге и мајке“.

Тако испада да док се цела „затуцана“ Србија побунила против оваквих злочина над женама, оне „савремене“ које добро живе од иностраних донација, да би управо то чиниле (како саме правдају стране валуте на својим текућим рачунима), ни „прстом не мрднуше“ да жене заштите (сем оних „брнабина“ које се другачије сексуално опредељују)!

Да ли то ове организације не виде, не примећују или су им овакави злочини не интересантни?!

Ништа од горе побројаног…оне виде и још боље примећују али од таквих борби немају материјалне користи а још како могу имати штете. Није се добро замерити онима који одиста чине злочин а при томе у својим рукама држе „и штап и шаргарепу“…признајем шаргарепа је заиста примамљивија.

Ако томе додамо и интерес оних са стране који их плаћају, ето нама комплетне „среће“.

Среће која се огледа у дефинисању њиховог заједничког циља и стварање јединственог фронта, као и препознавању прикривеног савезништва на релацији инострани наредбодавац и финансијер_НВО(знате већ који)_делови државних институција.

Несреће што тај циљ јесте монструозан и гласи:

УНИШТЕЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНЕ ПОРОДИЦЕ И ВРБОВАЊЕ НАШЕ ДЕЦЕ ЗА ЊИХОВУ „СТВАР“!

Неће проћи нашом „балканском гудуром“, „затуцаним народом“ и „наказним браковима“ мајки и очева!

Аутор: Зоран Јовановић
Извор: Удружење грађана „Ко нам трује децу“


Напиши коментар