Владимир Фролов: Српски антифашисти


Фото: autonomija.info

Aleksandar Popov, Direktor Centra za regionalizam, плаћеник чика Сороша и америчког USAID, после петнајстогодишњег окупљања истакнутих антифашиста у својој викендици уморио се од узалудног посла, и уступио је антифашистичку палицу млађима.

О каквим је наводним антифашистима реч, најбоље говори чињеница да је на пригодној свечаности у фрушкогорској викендици почасни гост био и СТЈЕПАН МЕСИЋ, перјаница неоусташке фаланге из деведестих година прошлог века!

Дрско и безобзирно, Месић је јавно казивао како је фашизам кренуо широм Европе, па наравно стигао и у Србију, али срећом ту су војвођански антифашисти!

Случајно или можда и не, баш тога викенда када је Стипица потегао на Фрушку гору, група загребачких салонских антифашиста потегла је чак до Блајбурга, по истом послу, да укажу на опасност од претећег неофашизма у Европи!

Срби имају пословицу– село гори, а баба се чешља – , коју Стипица најбоље илуструје!

Чувени певач усташких песама по Аргентини из прошлог века, када је сакупљао прилоге за куповину оружја којим је рушена Југославија, сада дрско осуђује покушај изједначавања Блајбурга и Јасеновца!

Он који је срушио Југославију као председник председништва, о чему је јавно казивао у хрватском сабору (забележено на видео касети и објављено на ТВ), сада носталгично казује о вредности некадашњег југословенског пасоша!

Не чуди стога, да те такве антифашисте већина Срба са презиром заобилази у широком луку, али они баш угодно и лагодно антифашистују на туђим јаслама, приказујући се као истакнути борци за људске вредности и тако то, али се ни по антифашистичкој гузи не почешу када шиптарски екстремисти угрожавају основна људска права Срба као народа на својој земљи, на Косову,које је тренутно под окупацијом!

Додуше, ти антифашисти су недавно баш видљиво похрлили на бурек у Борчу, да бране „елементарно људско право“ шиптарског сепаратисте да вређа Србе, и то у београдском насељу!

Том приликом, само им је недостајао истакнути хрватски антифашиста Стјепан Месић, па да се као на длану сагледа фарса из сорошевских кухиња о некаквом антифашизму, који упорно оштри зубе на Србима!

Међутим, цела „афера Борча“ дешава се и то не случајно, баш пред ону много најављивану Берлинску вечеру, где су српској делегацији сервирали дискусије западнобалканских лидера из изразито антисрпског окружења, као радну терапију за лакше гутање велике жабе, али београдски европејци ипак нису имали апетита, за такву посластицу!

Узгред, олињали Стипица није случајно потегао на Фрушку гору,он се тако кандидује за једног од „фактора мира и стабилности у региону“, ако га случајно изаберу за председника Хрватске!

Каубојске газде и нису баш претерано задовољне учинком млађане хрватске плавушице, а Стипица се одавно доказао, и као неофашиста и као антифашиста, па не чуди да има и шансе да успе, наравно ако каубоји тако одобре!

Извор: Српски став


Напиши коментар