Нико у историји Црне Горе није оставио тако смрдљив траг као ЂукановићБило је у Црној Гори оних који су оставили смрдљив траг, попут Јове Капичића и Милована Ђиласа, иза којих су остала небројана гробља, али чини се да оваквог издајника нисмо имали

– Нормалан човек када чује шта Мило Ђукановић жели да уради СПЦ и српској Црној Гори има утисак туге и стида. Мислила сам да су се ствари које су сада актуелне дешавале само за време Другог светског рата, али испада да и данас живимо у том рату – поручује Милијана Балетић, новинарка родом из Црне Горе и подсећа да су само још аутошовинисти и слуге фашистичких окупатора 1941. године покушале да промене идентитет Црној Гори.

До тада других Црногораца осим Срба није било. То треба понављати за ове што имају кратко памћење и свест о себи граде само на основу вести које им се сервирају у режимским медијима. Било је у Црној Гори оних који су оставили смрдљив траг, попут Јове Капичића и Милована Ђиласа, иза којих су остала небројана гробља, али чини се да оваквог издајника нисмо имали. Као да су сви они сабрани у Милу.

Нико овако није био бескрупулозан. Ни Турци, ни фашисти. Оваквог до сада нисмо имали – сматра новинарка.

Балетићева објашњава да је Мило марионета и продана душа, која попут сваке проститутке учествује у продаји свега да би се обогатио.

Мило Ђукановић. Фото: ИН4С

– Ипак, прави разлог напада на СПЦ је дробљење православног бића и зна се одакле тај ветар дува. Нема сумње да ће се напади наставити, али ће Мило једног дана бити само у низу срамота, која је једно време бацила Црну Гору у карантин. Доћи ће до оздрављења, али не смемо да седимо скрштених руку, већ да помогнемо да Црној Гори да оздрави – истиче Балетићева.

Извор: Новости


  • 691
    Shares

Напиши коментар