Бивши немачки полицајац упозорава на „Гангстерски џихад“ на тлу ЕвропеУ својој новој књизи Ислам као претња безбедности («Sicherheitsrisiko Islam»), бивши полицајац и аутор Стефан Шуберт, жели да покаже опасност по западна друштва. Недавна статистика показује да је ислам дао значајан допринос развоју криминала у земљи.

Актуелни злочини потврђују ову тезу: Келнска сексуална мафија, злочини арапских кланова, убиства девојчица, злочиначки талас, заузимање јавног простора од стране група насилних миграната, нереди на отвореним базенима, на железничким станицама и током градских празника, терористички акти попут оних на божићном вашару у Берлину, Ансбаху, Хамбургу и Вурзбургу, убиства ножем, напади азиланата попут оног у баварском Амбергу и насилним актима у јавности као што је убиство мачем у Штутгарту. У свим тим случајевима једно је заједничко — порекло злочинаца.

Злочинци су претежно муслимани, а жртве су готово искључиво локални становници. Тако ислам следи радикалну поделу друштва. Мржња према Јеврејима, хришћанима, „неверницима“ и западњачком начину живота формира плодно тло за тероризам, насиље и, према томе, злочин.

Који је план Федералне владе? Шта ако интеграција милиона муслиманских имиграната у Немачку не успе, и узрокује екстремну напетост у земљи?

У опсежној студији Берлинског истраживачког центра за друштвене науке, истраживач за миграције Руд Купманс, након разговора са муслиманима у шест европских земаља, закључује да две трећине анкетираних муслимана сматра да су верски закони важнији од закона земље у којој живе.

У западноевропским градовима, појавила се експлозивна мешавина криминала, насиља, алкохола, дроге и исламске радикализације. Ови догађаји су већ толико развијени да безбедносни кругови ову мешавину називају „гангстерски џихад“.

Бројне социјалне аберације доводе до погоршања безбедносне ситуације. Главна мотивација за објављивање књиге „Ислам као претња безбедности“ била је нада да „линија без повратка“ још није пређена, резимирао је Стефан Шуберт.

Извор: srb.news-front


Напиши коментар