Међу нападачима на Србе код Книна младић који је тукао сезонце на Брачу јер су Срби


Кафић након напада на Србе који су гледали утакмицу Фото: Приједор 24

Након што је полиција објавила да је ухапшено осам особа које се доводе у везу с нападом на Србе у Уздољу, почињу се откривати детаљи око тога ко су они.

Свих осам приведених је с подручја Сплита, а ради се о хулиганима у доби од 28 и 25 година, као и о шесторици у доби до 22 године, пише хрватски портал Индеx.хр.

Међу њима је и 22-годишњак који је у јуну ове године учествовао у нападу на групу сезонаца на Брачу, међу којима је био и један Србин, објавила је Слободна Далмација.

Подсетимо, полиција је тада ухапсила 22-годишњака и 19-годишњака због напада на сезонце и ватрогасца који их је бранио. Због кривичног дела наношења тешких телесних повреда 26-годишњем ватрогасцу у Супетру на Брачу, 22-годишњем младићу, који је учествовао у нападу на сезонске раднике изречена је мера опреза према којој се ватрогасцу не сме приближавати на 150 метара нити контактирати с њим.

С образложењем да 22-годишњак до сада није био кажњаван, нити се води у криминалистичкој евиденцији, за њега уопште није ни затражен затвор, већ му је одређена мера опреза.

Извор: Б92


Напиши коментар