Хрватска: Код Книна нападнутии госте кафића због утакмице Звезде, петоро у болници


Кафића након напада. Фото: Приједор 24

Група маскираних нападача упала је у кафић код Книна и физички напала госте који су гледали утакмицу Црвене звезде. У тучи повређено пет особа и једно дете.

Како наводи хрватски портал Индеx.хр, инцидент се догодио у општини Бискупија код Книна, када је у кафић у којем су гости гледали утакмицу између „Јанг бојса“ и „Црвене звезде“ упала група маскираних нападача и физички их напала.

У нападу је повређено више људи, а локални портали Ферал Њуз и Далмација Данас преносе да је у болницу превезено петоро људи, укључујући и власника кафића, који је ударен флашом у главу.

Међу повређенима је и деветогодишње дете.

У међувремену огласила се иполиција из које је саопштено да је приведено више особа које се доводе у везу са тим нападом. Из шибенско-книнске полицијске управе је саопштено и да се утврђују све околности тог догађаја и да полиција интензивно ради на откривању осумњичених за кривично дело које су окарактерисали као насилничко понашање и наношење телесних повреда.

Из полиције су навели да је у месту Удзоље на подручју Книна у 22.30 неколико непознатих особа вербално и физички напало власницу кафића и госте, при чему су оштетили и инвентар.

Том приликом је, како су навели, пет особа лакше повређено, медју њима и један малолетник. Након тога око 22.50 сати у месту Ђеврске, неколико за сада непознатих особа је вербално, а потом и физички, напало власника другог кафића и госте, али нико није повређен.

Према за сада непотврђеним информацијама, један од нападача имао је мачету.

Извор: Б92


Напиши коментар