Легенде ОФК Београда и Заједно за живот“ играли за болесну децу


Фото А. Стевановић

Хуманитарна утакмица „ОФК за живот“, у организацији ОФК Београда и Хуманитарне организације „Заједно за живот“ Јована Симића, одиграли су у среду вече на Омладинском стадиону у Београду хуманитарну утакмицу.

У 18 часова, на терен је изашло четрдесетак најпознатијих играча „романтичара са Карабурме“, међу њима и легенде Стојан Вукашиновић, Гордан Петрић, Марко Баша, Александар Симић, Бојан Шаранов, Милош Бајалица… Тако су са публиком дали допринос акцији прикупљања средстава за лечење тешко оболеле деце, али и на својеврстан начин обележити 108. рођендан клуба.

– Гледаоци су карте плаћали слањем СМС поруке на број 8495, што их аутоматски чини донаторима Фонда за помоћ при лечењу деце који је покренула Хуманитарна организација „Заједно за живот“ – каже Јован Симић. –

Осим посетилаца, на овај број поруку могу да пошаљу и грађани Србије. Сав прикупљени новац биће увек доступан за лечење најмлађих. Родитељи могу увек да нам се обрате за преусмеравање средстава.

„Заједно за живот“ јединствена је хуманитарна организација у овом делу Европе, која приређивањем великих спортских догађаја и утакмица сакупља средства за помоћ лечењу тешко оболеле деце, али и њиховим породицама. За свој хуманитарни рад, Јован Симић је добио плакету „Новости“ за „Најплеменитији подвиг“.

Извор: Новости


Напиши коментар