Ратни ветерани ЗАХТЕВАЈУ поштовање!!!

Протест и камп ветерана у Пионирском парку трају већ 66 дана. У претходну суботу пред Скупштином је било око 1500 људи који су блокирали једну коловозну траку и имали шетњу градом, односно Кнез Михаиловом улицом, уз покличе „живела Србија“.

То медији нису пренели, и то на само „неколико“ метара од РТС. Може се рећи да су они „невидљиви“ ратни ветерани. Такође исто вече, људи из неког другог протеста, били су пред Скупштином и „закуцали“ на врата исте. О томе се брујало по Србији.

Мора се поновити да ветерани из Пионирског парка свакодневно наглашавају једину њихову припадност Отаџбини и народу који су бранили. Можда баш због тога, односно због њиховог не припадања никоме из политичог и поквареног света, нису битни за медије, односно нису вест.

Заиста живимо у трулом систему када Хероји Отаџбине нису вест за државну телевизију. Многе би требало да је стид и срам, нарочито политичаре, посебно када помињу те исте Хероје и хвале се са њима. Ово у суштини и није питање зе те такозване политичаре, већ за целокупну нацију и народ. Баш зато МОРАМО подржати ове људе, „наше“ истинске Хероје, морамо им указати поштовање јер су то и више него заслужили. Треба се ићи у Пионирски парк, треба се ићи на сваки њихов наредни скуп који закажу пред Скупштином.

Њихова борба је и наша борба…
Живела Србија!!!

На бранику Отаџбине

Извор: Фејсбук група „ГИНУЛИ СУ НАЈБОЉИ, да владају најгори.

  • 54
    Shares

Напиши коментар