Црна Гора под полицијском тиранијом: Ухапшена мајка Милана Кнежевића и његов брат Горан


Како сазнаје Ин4с, у раним јутарњим часовима ухапшени су Ратка Кнежевић, мајка посланика Милана Кнежевића и наставница у пензији, и његов брат од стрица Горан Кнежевић.

У тренутку хапшења мајка Кнежевића је била сама, јер се и Милан и његов брат Мирко налазе у Београду. Она је из своје куће у Зети одведена са лисицама на рукама.

Кућа у Зети након „претреса“

Очигледно да су та сазнања имали и налогодавци бруталног хапшења.

Осим њих, ухапшено је још 15 особа. Кнежевић је потврдио вест и тврди да су ухапшени чланови ДФ-а у Зети. Како је саопштено из Управе полиције њихови службеници јутрос су, поступајући на основу наредбе надлежног суда, извршили претресе на 17 локација, саопштено је из Управе полиције.

“Полиција је приликом предузимања тих радњи пронашла и привремено одузела оружје у илегалном поседу пушку и два пиштоља, одређену количину муниције, средстава комуникације и друге ствари и предмете”, саопштено је из Управе полиције. Извор: sputniknews

Јутрос ухапшен и Момо Кулукуличић

Како сазнаје ИН4С, јутрос је у Балабанима, у Зети, ухапшен Момо Кукуличић, члан ОО Нове српске демократије Зете.

Разлог хапшења још увијек није познат.

Како сазнајемо, Кукуличић на кући има истакнуту тробојку а у познат је као противник режима и учесник литија и молебана које се организују за одбрану светиња Српске православне цркве у Црној Гори.

Ово је само још једно у низу испољавања бруталности режима и полиције која мјерама застрашивања жели угушити бунт који се у народу појавио те је почела масовна одмазда и хапшење опозиционо настројених лица.

Извор: ИН4С


  • 247
    Shares

Напиши коментар