Срђан Ного: Србија да забрани рад Сорошевим организацијама


Срђан Ного

Србија треба да забрани рад свим организацијама које финансира Џорџ Сорош, и похапси или протера све његове агенте.

Сорош је водећи светски терориста и криминалац, који је одговоран за уништавање и пљачку многих земаља, а једна од првих и највећих његових жртви био је управо српски народ. Стога, Србија не сме више да буде уточиште и сигурна кућа за Сорошеву мрежу, и мора да уради оно што су пре ње урадиле Русија и Мађарска.

Ветар геополитичких промена се осећа у целом свету. Након почетка краја Европске уније, избора Доналда Трампа за председника Сједињених Америчких Држава, али и јачања суверенистичких снага широм Европе, долази време за смену свих оних структура које су биле мотор глобалистичких и неолибералних колонијалистичких аспирација.

Један од покретача таласа новог колонијализма широм света је организација CANVAS, међу првима на листи оних чији рад треба забранити. Оснивачи и вође ове организације су бивши лидери организације ОТПОР Срђа Поповић и Слободан Ђиновић. Након што су стекли славу прве успешне обојене револуције која је довела до успостављања колонијалне управе у Србији, настао је CANVAS, организација за извођење преврата, и били су ангажовани од ЦИА широм света да смењују режиме који нису по вољи Џорџу Сорошу, породици Клинтон и осталим светским шпекулантима и мешетарима

Коначно се стичу услови да се забрани и санкционише рад ове организације, и испита њихово деловање у коме има и елемената кривичних дела, и то из следећих ралога:

CANVAS је тренирао активисте из 50-ак земаља, који су били актери, између осталог, и тзв. обојених револуција у Украјини, Грузији, Египту, Тунису, као и неуспешних покушаја револуција у Белорусији, Русији, Кини и Сирији.

CANVAS и Срђа Поповић су укључени у организовање протеста против Доналда Трампа, новоизабраног председника САД. Уколико желимо боље односе са новоизабраном администрацијом у Америци, морамо забранити деловање глобалистичких мешетара који на овај начин угрожавају и националну безбедност Републике Србије.


CANVAS нарушава углед Београдског универзитета, јер злоупотребљава наставни предмет Методе и тактике ненасилне акције за обуку обојених револуционара широм света на Факултету политичких наука. Питам се какве су то обуке у трајању од месец дана на ФПН-у, а чији су слушаоци били држављани Египта, НР Кине и других земаља у којима је CANVAS вршио субверзивне делатности?

Прочитај још: “ЦИА у сенци”: Бивши Отпор, данас „Канвас“ обара „диктаторе“ који нису по вољи САД

CANVAS је од стране председника и владе УАЕ означен као терористичка организација, раме уз раме са Исламском државом и Ал Каидом (погледати више на: List of groups designated terrorist organisations by the UAE). Поповић је раширио мрежу своје организације у преко 50 држава и директно су одговорни за смену бројних легитимних режима широм света и за ширење глобалистичког хаоса. Они који су унесрећили десетине милиона људи морају за то одговарати.

Време је да се и Србија ослободи ове злочиначке хоботнице, и испостави рачун Сорошевој агентури.

Прочитај још: Владимир Димитријевић: Ђерђ Сорош – Велики мешетар свију хуља

Напомена: Аутор текст је народни посланик Срђан Ного, објављен 20.01. 2017. године. Поново га објављујемо јер је уклоњен са свих сајтова где је објављен и нема га на интернету.


Напиши коментар