У Хрватској скинуто шест београдских таблица


Прошле недеље је у Конавлима у Хрватској непознати починитељ, или више њих, са шест возила скинуо београдске регистарске таблице, објављено је на Фејсбук страници Завазда Конавле.

„Можда мање вероватно, мада није искључено да неко пронађе регистарске таблице аутомобила наших љубитеља Цавтата и Конавла који сваке године проводе по више месеци у својим кућама и апартманима у овом делу дубровачке регије. С укупно шест аутомобила с БГ таблицама у вечерњим сатима, највероватније 21. августа, остали су без једне регистарске таблице. И само могу да се запитам зашто и чему и да помислим на све неугодности којима ће бити изложени власници ових возила у наредном периоду. Од срамоте нећу никоме да причам о овом храбром чину појединца или групице охолих, али сам морао да поделим с вама на овој страници коју тако радо пратим“, објавио је мушкарац у групи Завазда Конавле.

Такође, на подручју Дубровника скинуте су београдске регистрарске таблице с два возила, што је пријављено полицији, а догађај су потврдили из дубровачке полиције.

Извор: Б92


Напиши коментар