О нама

Поштовани посетиоци,

Магацин је основан 13. августа 2011. године.

Магацин је основан 13. августа 2011. године и на почетку је радио на бесплатној платформи вордпреса. Током своје историје неколико пута смо мењали адресу, пре свега због незавидне финансијске ситуације, али смо на то поноси јер нам то даје слободу да не зависимо од туђег новца/утицаја.

Концепција Магацина је да за вас бирамо текстове који су, ко зна како, успели да промакну цензорима и медијским мутикашама који нам свакодневно пласирају оно што они желе и оно што они мисле да је за нас важно.

Трудимо се да код Вас покренемо критичку свест, да „избрусите своју аналитику“, зато будите слободни да чланке коментаришете, или да нас контактирате са идејама, сугестијама, наравно и критикама. Пошто се залажемо за слободу мишљења и изражавања истог, јако нам је важно да то користите и коментаришете, без обзира да ли се идејно слажемо, битно је дискутујемо у временима када то није пожељно.

Надамо се да ћете често долазити на Магацин, пратити његов садржај и на тај начин подржати идеју виртуелног киоска и покретања критичке мисли и слободоумног размишљања.

Контактирати нас можете на адреси magacin@mail.com

Свако добро,

Магацин

Напиши коментар

24 Comments on “О нама”

 1. Pozdrav,
  blagodeti novog poredka(globalizacije)grand,serije(ove ,one)Farma,veliki brat,svet,paparacco!!! itd…
  su uzeli maha, tvoj blog Nas …. pratimo.
  Molim se da je daleko vise ljudi koji razmisljaju na slican nacin da odavde pocnemo novu revoluciju(zrno po zrno pogaca,kamen po kamen palaca) ili si Ti mozda ubaceni spijun koji ima zadatak da Nas zagolica i utvrdi koliki procenat jos realno razmislja.
  Nadam se da nije tako i da su moje sumnje pogresne.

 2. Поштовани Анонимни,

  хвала Богу па су Ваше сумње погрешне. Пре свега ми је драго да имам подршку, јер „они“ највише желе да смо ми разједињене јединке које међусобно не комуницирају, јер би такви били иделани за манипулацију. На све начине покучавају да нам угуше критичку свест, али овакав и сличан блог је доказ да се не предајемо и да нећемо да прихватимо њихове бајковите политичке емисије, ријалити програме, да нас има још који мислимо својом главом, који хоћемо да чујемо обе стране, па да сами, својом главом донесемо суд, да нам тај суд не гура у главу спикерка са телевизије. Хвала на поверењу, прати, и видећете сами какав је блог, без аспирација, сем да људима приближи и оно чега нема у државним медијима.

  Свако добро.

  1. Поштовани г Басташић,

   наша је обавеза да као припадници српског народа преносимо садржај Вашег сајта за наук и сећање свима, да се злочин и геноцид никада не забораве. Хвала Вам на лепим речима, свако добро. Огњен

 3. Bogdan :
  Postovani, hvala vam puno sto pratite i prenosite moje intervjue.
  Srdacne pozdrave primite od Bogdana Bukumiric.

  Хвала Вама за подршку. Да су боље околности било би лепше да можемо конкретније помоћи, овако остаје да јавност упознамо са проблемима са којима се, на жалост и даље сусрећете. Пуно поздрава, среће у решавањну проблема, и свако добро Вам желим.

  1. Поштовани Радоване,

   Премијеру се можете обратити вероватно преко сајта Владе Србије, Фејсбук или твитер налога, или нпр. отвореним писмом као што је то урадила извесна Исидора Димић у тексту Отворено писмо Александру Вучићу: „Који је у ствари опис Вашег радног места?“ а који можете видети на овом линку: http://www.magacin.org/2014/05/20/otvoreno-pismo-aleksandru-vucicu-koji-je-u-stvari-opis-vaseg-radnog-mesta/