О нама

Поштовани посетиоци,

Магацинпортал је основан 13. августа 2011. године.

Магацин је основан 13. августа 2011. године и на почетку је радио на бесплатној платформи вордпреса. Током своје историје неколико пута смо мењали адресу, пре свега због незавидне финансијске ситуације, али смо на то поноси јер нам то даје слободу да не зависимо од туђег новца/утицаја.

Концепција Магацина је да за вас бирамо текстове који су, ко зна како, успели да промакну цензорима и медијским мутикашама који нам свакодневно пласирају оно што они желе и оно што они мисле да је за нас важно.

Трудимо се да код Вас покренемо критичку свест, да „избрусите своју аналитику“, зато будите слободни да чланке коментаришете, или да нас контактирате са идејама, сугестијама, наравно и критикама. Пошто се залажемо за слободу мишљења и изражавања истог, јако нам је важно да то користите и коментаришете, без обзира да ли се идејно слажемо, битно је дискутујемо у временима када то није пожељно.

Надамо се да ћете често долазити на Магацин, пратити његов садржај и на тај начин подржати идеју виртуелног киоска и покретања критичке мисли и слободоумног размишљања.

Контактирати нас можете на адреси magacin@mail.com

Свако добро,

Магацин

Напиши коментар